設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

Campfire Audio 2020 出左三件新品,大家點睇!?

查看數: 15745 | 評論數: 20 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 2020-5-19 19:25

正文摘要:

2020年CA又有新野勒, 今次係三件都係勁野, 最平的綠仙都 $8980, 大家有冇去聽過!??? 我呢排有點忙, 就係冇時間去聽下呢, 不過又聽下大家點睇先!~ 新聞中心 : https://post76.hk/news/2020/05/c ... -solaris-a ...

小瑟 發表於 2020-6-13 08:16
CrisWong@FB 發表於 2020-6-12 18:49
綠仙果種通透感一試難忘
但成日改少少又更新一次
真係試唔哂呢

我以前都對六仙非常之傾慕, 但係聽耐咗 ,都覺得幾攰。
CrisWong@FB 發表於 2020-6-12 18:49
綠仙果種通透感一試難忘
但成日改少少又更新一次
真係試唔哂呢
德仔老豆 發表於 2020-6-4 13:23
試左隻ARA覺得試左隻ARA覺得幾有驚喜
一萬有找有隻鈦金屬都幾抵玩
小瑟 發表於 2020-5-29 16:20
ip_csl 發表於 2020-5-28 08:41
近排可以公模改私模那牌子.

哈哈, 原來係ST1000
nikfung 發表於 2020-5-28 21:35
想試聲?一定先掉咗條跟機"Downgraded Cable".....真係是但揾條線都好過佢!

aile1993 發表於 2020-5-28 18:22
岩岩見到DEMO派街試左ARA同黑太陽

ARA相對地好似悶悶地聲無咩特色咁

反而黑太陽同舊版分別幾大,好帶左小小

好唔好左聲就睇個人
kkchau@G 發表於 2020-5-28 16:03
問左相熟店 仙女2020 6XXX帶得走!
chrislaw328 發表於 2020-5-28 10:25
對隻solaris有dd興趣
ip_csl 發表於 2020-5-28 08:41
小瑟 發表於 2020-5-28 08:34
咁多暗喻嘅 ,可唔可以講白啲啲我知呀

近排可以公模改私模那牌子.
重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。
快速回復 返回頂部 返回列表