設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

Netflix 瞓身推介 - 60天,指定倖存者

查看數: 9000 | 評論數: 20 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 2019-12-18 18:52

正文摘要:

#一套改編自美劇既韓版劇情片##一套主要講政治講恐襲既劇情片##一套你以為講多過做好悶既劇情片##一套你每次唔可以睇多過2集既劇情片##一套會令你明白政治世界有幾複雜既劇情片##一套每集都都令人有感動 ...

wantai288 發表於 2019-12-30 13:41
ming226 發表於 2019-12-30 13:30
解碼追兇, u can find at netflix too

之前已經睇左,廣東話版同韓語版
ming226 發表於 2019-12-30 13:30
wantai288 發表於 2019-12-24 08:22
呢到有第二季都會睇不過唔太大期望,因為已經唔可以再講d咩野,最多係想知, 幕後大佬係咩人或者咩國家搞事 ...

解碼追兇, u can find at netflix too
davidtommy 發表於 2019-12-25 11:09
SonSon 發表於 2019-12-23 13:31
李屍朝鮮出年有第二季了

公布咗原班人馬演出,新加入全智賢,可能用佢條線帶入第三季
SonSon 發表於 2019-12-24 12:06
wantai288 發表於 2019-12-24 08:22
呢到有第二季都會睇不過唔太大期望,因為已經唔可以再講d咩野,最多係想知, 幕後大佬係咩人或者咩國家搞事 ...

睇過既韓劇加埋唔知有冇10套, 有第2季真係想知幕後大佬係乜水? 熱血4人組點樣幫閔大人競選總統?
呢到有第二季都會睇不過唔太大期望,因為已經唔可以再講d咩野,最多係想知, 幕後大佬係咩人或者咩國家搞事,所以睇完都係超越唔到我,最正韓劇,解碼追兇
davidtommy 發表於 2019-12-23 13:43
wantai288 發表於 2019-12-22 20:27
我睇到第十集暫時都未要門加小,因為都未覺得有反駁位,仲想睇落去,如果用李屍比呢套都可以睇得過 ...

李屍真係去到高潮佢先嚟完,吊足你瘾。

利申:最近睇緊孫藝珍套愛的迫降,主線都應該係愛情至上,不過條大橋就幾過引,一個南韓女繼承者玩降傘飛咗入北韓,被一個北韓軍官救的故事,香港班電影電視從業者真係無可能咁玩。
SonSon 發表於 2019-12-23 13:31
davidtommy 發表於 2019-12-22 19:46
依套之前睇咗美版 , 第一季好睇又流暢 , 去到第二季後尾幾集有些伏伏地 , 第三季直頭拖慢到唔想睇

韓版就 ...

李屍朝鮮出年有第二季了

wantai288 發表於 2019-12-22 20:27
davidtommy 發表於 2019-12-22 19:46
依套之前睇咗美版 , 第一季好睇又流暢 , 去到第二季後尾幾集有些伏伏地 , 第三季直頭拖慢到唔想睇

韓版就 ...

我睇到第十集暫時都未要門加小,因為都未覺得有反駁位,仲想睇落去,如果用李屍比呢套都可以睇得過

韓版就仲未睇 , 不過韓劇就煲咗幾套 , 比較想李屍王朝有第二季

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
SonSon + 50 + 50

查看全部評分

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。
快速回復 返回頂部 返回列表