設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: manbbb

[4K/8K電視] SONY保養問題

禁止發言

簽名被屏蔽

黃金玩家

tommy1976 發表於 2019-12-1 13:16
其實條例係死的,人是生的,上來討論都是希望可以得到圓滿解決。我記得這裡是有版友分享過A1面板有問題 ...

https://post76.hk/forum.php?mod= ... p;page=7#pid4459560

應該就係呢個post既樓主同埋我
好明顯唔係燒印都可以比佢地屈到係打機造成既燒印
唔係企得夠硬真係可能要硬食

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
samyiu + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

專業玩家

小瑟 發表於 2019-12-1 08:33
師兄泠靜D, 唔好比D唐邊學影響到先!!! 唔好咁慶住, 我意思只係驚你比鋪頭老點呢....!!!
昨天我揾 ...

感謝你先,希望真係幫到手啦,我算係SONY既FANS,不過今次真係有D失望,兩年唔夠,保養期內,睇張相後,一句話係燒印唔包就關人,重要懶好心咁話你知整返都萬九,小瑟兄你係我地個心情會點,當然,你交友廣闊,一有事出句聲就拿拿聲有人幫,但我地呢D小小既用家,出左事後得唔到保障,上來問下呻下想搵人幫下,但就睇到版主你個句,我地點會唔慶。

但點都好,真心多謝小瑟兄你先

SONY一直都冇提過燒印既定義,買機試機時都冇講過燒印係點,只強調佢有好多技術去防燒印,拍晒心口話冇咁易中,如果真係燒左印既,都係佢地技術上既問題,而家好明顯係中央位置篇色,佢都可以當做燒印黎做,真係唔知講咩好,如果呢次我地爭取唔到,咁我念各位SONY OLED既用家真係要自求多福啦

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

chowkw 發表於 2019-12-1 14:42
感謝你先,希望真係幫到手啦,我算係SONY既FANS,不過今次真係有D失望,兩年唔夠,保養期內,睇張相後, ...

我當然明白啦, 如果我起左印, 我都好唔開心呢, 點都好, 明天我再跟進一下有冇咩可以幫到手, 盡力需為!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

samyiu 發表於 2019-12-1 13:47
至少你地小失哥(我叫小縮) 無視人地10日而家就出現咗啦 !

咁我都好希望真係有人幫到樓主

師兄, 最後一次, 希望尊重一下, 用好再用呢個名叫我勒, 謝謝你~

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
issachar + 10 + 10
tommy1976 + 10 + 10 俾個Like你啦,咁都忍到。

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

禁止發言

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

samyiu 發表於 2019-12-1 13:47
至少你地小失哥(我叫小縮) 無視人地10日而家就出現咗啦 !

咁我都好希望真係有人幫到樓主

M巾哥,你應該好似上似恐嚇大王咁,叫佢3日内要比交待你M巾哥,唔係就帶D兄弟黎做嘢先得嘛

[url=https://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=306174&extra=page%3D1&fromuid=36238&mobile=2]https://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=306174&extra=page%3D1&fromuid=36238&mobile=2[/url]

評分

參與人數 2威望 +510 金錢 +510 收起 理由
小瑟 + 500 + 500 謝謝你。在心中。
samyiu + 10 + 10 俾個Like你啦

查看全部評分

禁止發言

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

samyiu 發表於 2019-12-1 21:21
多謝提醒!

不過要算帳,要吹水,就開一個算帳post,唔好騎劫呢個post

Sorry M巾哥,你唔係一直為咗私怨騎劫緊個post咩?  係我唔好踢爆咗M巾哥你,最多我滅聲,唔好揾兄弟做我呀

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
samyiu + 10 + 10 正到爆

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

睇到 O 左咀.... 呢個點會係燒印
LG CX55
Denon AVC-X8500HA + MultEQ-X
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330
FB: RGB山洞原人的玩物