設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: manbbb

[4K/8K電視] SONY保養問題

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

chowkw 發表於 2019-11-30 17:38
你想幫SONY講說話都唔駛踩多腳去中左招既師兄到既

師兄泠靜D, 唔好比D唐邊學影響到先!!! 唔好咁慶住, 我意思只係驚你比鋪頭老點呢....!!!
昨天我揾左Sony識既朋友將你個Case講左比佢地知,佢話星期一幫手跟進一下。有消息通知你丫~

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
Davidfwh + 10 + 10 恭喜Ching!
AskaLung@FB + 10 + 10 俾個Like你啦

查看全部評分

銀級玩家

samyiu 發表於 2019-11-22 10:49
一於推到小縮哥唔縮,回應你地訴求啦

辛辛苦苦買完部電視返黎諗住開心使用,點知就因為種種問題攪到咁唔開 ...

下......乜原來依家可以咁唔尊重人都沒事的嗎?好心有私怨咪騎劫版友的帖啦。

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
samyiu + 10 + 10 俾個Like你啦

查看全部評分

禁止發言

禁止發言

黃金玩家

AskaLung@FB 發表於 2019-12-1 01:50
師兄咁以後點呀?

如果佢地繼續堅持Panel缺憾係用家問題
A1過埋延長保養打柴後唔會再考慮SONY OLED

禁止發言

銀級玩家

samyiu 發表於 2019-12-1 11:13
你覺得點樣騎劫 ?

1.我講事實,無論Sony同小縮處事一樣

咩叫小縮呢?連壇主個名都不尊重,請問你留在這裡是否就是只為私人恩怨攪事呢??

評分

samyiu + 10 + 10 大家叫法唔同啫 ! 你想我點稱

查看全部評分

銀級玩家

samyiu 發表於 2019-12-1 11:17
Tommy哥,咁你覺得一個主持人未了解清楚情況下,主持人可以咁妄判為 "客人係買陳列機" ? 你覺得咁叫尊重  ...

小瑟兄只是好奇會否該版友是否有機會買了陳列機而不自知,這裡都有好多A1版友,都有人沒事,奇怪一下都不足為奇呢。你想搵事攪人家說錯一句就借傷成毒,好明顯吧。

評分

samyiu + 10 + 10 而家似乎你想單打多D喎 ! XD

查看全部評分

銀級玩家

samyiu 發表於 2019-12-1 13:02
咁你諗定都得,大有人護航話SONY OLED壞PANEL唔係保養範圍內喎

其實條例係死的,人是生的,上來討論都是希望可以得到圓滿解決。我記得這裡是有版友分享過A1面板有問題是可以更換的。你在這單單打打,可以幫到樓主嗎??

評分

samyiu + 10 + 10 即係SONY只可以係度報喜 ?! 咁仲叫討論區 X.

查看全部評分

白鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章76 榮譽貢獻勲章

lkw2005 發表於 2019-12-1 12:25
如果佢地繼續堅持Panel缺憾係用家問題
A1過埋延長保養打柴後唔會再考慮SONY OLED
...

我都係17年入咗A1,入嗰陣以為已經有齊DV,結果差唔多苦等左成年,先至俾咗個軟解嘅DV我,仲要有啲播放器用唔到佢哋嘅特製DV,已經對呢間公司完全失望,仲要而家新嘅電視有兩個DV畫質選擇,竟然我哋都冇得追加返,開咗個期票俾我哋,等左成年你先俾個DV,都唔識得出番啲更新追加討好返啲舊客,Sony真係冇下次