設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

「PlayStation®4 Pro DEATH STRANDING Limited Edition」

查看數: 20210 | 評論數: 12 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 2019-9-25 09:13

正文摘要:

本帖最後由 阿定 於 2019-9-25 10:25 編輯 本套裝亦將為玩家提供一系列下載內容,包括《DEATH STRANDING》PS4動態主題」、 PlayStation™Network (PSN)個人造型(Nendoroid Ludens)、完整個人造型套組及多款遊 ...

issachar 發表於 2019-11-12 23:03
阿定 發表於 2019-11-12 15:13
希望出黏土人Sam哥連BB

有可能... 但係 3 年後咁.... 土人不嬲出得好慢.....
gashapon 發表於 2019-11-12 15:15

會出呀~~

issachar 發表於 2019-11-11 18:48
其實真係好似咩咁既... 同埋真係太大... 如果係 1:2 就正

阿定 發表於 2019-11-11 07:52
旺角有現貨呀,仲要無炒,1488

頂....... 唔好引我啦
gashapon 發表於 2019-11-11 16:04
我只買了game, 因為放個BB在家好似好怪咁

其實真係好似咩咁既... 同埋真係太大... 如果係 1:2 就正
gashapon 發表於 2019-11-11 16:04
我只買了game, 因為放個BB在家好似好怪咁
阿定 發表於 2019-11-11 07:52
issachar 發表於 2019-11-8 18:36
如果今日有現貨我都會衝動地買左... 好彩冇... 哈哈

旺角有現貨呀,仲要無炒,1488
issachar 發表於 2019-11-8 18:36
阿定 發表於 2019-11-8 17:37
千値練出手,唔差架,除了好阻頂之外

如果今日有現貨我都會衝動地買左... 好彩冇... 哈哈
重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。
快速回復 返回頂部 返回列表