設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

我應該升級嗎?

查看數: 15391 | 評論數: 83 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 2019-7-10 18:02

正文摘要:

小弟用緊SR15,早幾日行星際,本來想睇下SP1000 有無筍價,但個價口唔太進取之餘拎落又重,多口問完SP1000M,個價整鬼咁吸引... 雖然無得加Amp,但budget所限,又話晒係SP1000細佬,又輕巧D,而我由SR15上已經係跳 ...

jaffeinism 發表於 2019-7-28 18:43
我係由240升上去1000覺得有WOW.... 早排入左部1000MRG, 之後聽完....後.... 吓? 哦....
kisam 發表於 2019-7-27 20:16
okano14 發表於 2019-7-27 18:13
報告番先~

部SP1000M  綠機人手後煲左約一個星期, 開始feel 到d 變化了, 對比起SR15, 由於直接跳左兩級,  ...

恭喜師兄~
123es 發表於 2019-7-27 18:32
報告番先~

部SP1000M  綠機人手後煲左約一個星期, 開始feel 到d 變化了, 對比起SR15, 由於直接跳左兩級,  ...

我仲以為係blue原來係綠機咁就真係好價++
123es 發表於 2019-7-27 18:21
報告番先~

恭喜恭喜最緊要用得滿意,唔使驚你一定好快就升級埋耳機
報告番先~

部SP1000M  綠機人手後煲左約一個星期, 開始feel 到d 變化了, 對比起SR15, 由於直接跳左兩級, 聲音的密度完全不同層次, 就算用同一首歌做比較, 細緻度亦大有提升, 明顯感覺到更有力更Punchy 的節奏感@@, 番工坐地鐵聽 - 收貨了!

再一次感謝咁多位的介紹/ 我驚下一次就要再升級耳機... XDD
123es 發表於 2019-7-27 12:37
vivibo 發表於 2019-7-27 10:18
我想信會有其他ching debun,你可以去舖頭問問

我同舖頭講左等緊運到
vivibo 發表於 2019-7-27 10:18
123es 發表於 2019-7-26 14:26
咁真係要睇下有無咁好彩有緣份撞到個師兄想買機唔要ripper仲要肯比我撘單 ...

我想信會有其他ching debun,你可以去舖頭問問
123es 發表於 2019-7-26 14:26
vivibo 發表於 2019-7-26 11:12
Rip完d歌同正常無分別, 另外當開了WiFi, 佢會自動加cover art和歌名, 當然大前提個網上database要有隻CD ...

咁真係要睇下有無咁好彩有緣份撞到個師兄想買機唔要ripper仲要肯比我撘單
vivibo 發表於 2019-7-26 11:12
123es 發表於 2019-7-25 15:07
呢個我知,但rib左落AK機後D歌可唔可以過落電腦或其他機

Rip完d歌同正常無分別, 另外當開了WiFi, 佢會自動加cover art和歌名, 當然大前提個網上database要有隻CD資料先得.
重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。
快速回復 返回頂部 返回列表