設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

新版 Sony Just ear WM1 & Lisa 初試

查看數: 9889 | 評論數: 27 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 2019-7-10 18:19

正文摘要:

上星期 Sony 非常毒辣地知我入左黑磚, 即時搵小瑟借埋佢地最新的 CM Justear WM1 同 LiSA 版本驚我屎得唔夠徹底, 雖然只係 3.5版本, 不過都已經另小瑟又再次比罪大攪到心癢癢.............玩完定一定神, 分左兩日寫 ...

IssWong@FB 發表於 2019-7-21 22:10
加陣金磚好似仲送埋條4.4 Kimber
Elvin_F 發表於 2019-7-21 21:50
hke3g2006 發表於 2019-7-21 19:56
Oct 2017 already $168xx (cash only)

嘩 呢個價都有 等我仲以為要18-19 咁就難諗喇
hke3g2006 發表於 2019-7-21 19:56
ip_csl 發表於 2019-7-21 18:49
我上年一月買時只是$18000

Oct 2017 already $168xx (cash only)
ip_csl 發表於 2019-7-21 18:49
Elvin_F 發表於 2019-7-21 18:41
原來金磚個價跌到咁 真係唔知呢

我上年一月買時只是$18000
Elvin_F 發表於 2019-7-21 18:41
ip_csl 發表於 2019-7-21 10:47
有幾吸引(個人意見)?金磚街價都是$17xxx

原來金磚個價跌到咁 真係唔知呢
wadeejp 發表於 2019-7-21 16:57
IssWong@FB 發表於 2019-7-21 15:04
退左燒年幾兩年,最近想入番坑,撞正justear出特別版,14號試晒兩隻,真係各有千秋。
琴日終於得閒去做耳模 ...

恭喜ching入手LiSA
LiSA最高❤️
wadeejp 發表於 2019-7-21 16:56
小瑟 發表於 2019-7-21 10:24
咁快有得用既??唔洗等耳模嗎??

因為五月中飛左去日本整的~
hke3g2006 發表於 2019-7-21 15:22
slche2001 發表於 2019-7-20 09:43
勁有興趣喎!

完全冇吸引力,分開兩舊買到平過佢
IssWong@FB 發表於 2019-7-21 15:04
退左燒年幾兩年,最近想入番坑,撞正justear出特別版,14號試晒兩隻,真係各有千秋。
琴日終於得閒去做耳模,金磚版同Lisa版都好正,但金磚版長期都有得買,要入手就緊係入左隻Lisa先

嚟緊就等到手之後再去頭痛搵咩線同機好

Sony貌似呢幾年都唔會出新機,想玩4.4嚟講,考慮緊小墨菊,黑磚,dX220,Cowon PL,金磚,墨菊。
可惜AK始終唔會加4.4 , 想玩又要夾多隻AMP。
重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。
快速回復 返回頂部 返回列表