設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

4k大君主之役Overlord , dolby vision, dolby atmos, 4K有繁體中字,...

查看數: 9708 | 評論數: 34 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 2019-2-12 00:08

正文摘要:

大君主之役(Overlord)是一部集合動作、恐怖、戰爭元素的電影 故事簡介(轉載) 預告 [youtube]L26gUE-p6WQ[/youtube] 盟軍登陸諾曼第前夕,一隊美國傘兵奉命潛入被納粹佔領的法國小鎮執行任務,拼死輔助盟軍反 ...

kitman688 發表於 2019-3-4 00:57
lavi 發表於 2019-3-3 22:41
好小事!唔使sorry ??呢部戲好炸,故事又特別??

你講到重點……條Atmos聲比足,買呢隻碟剩睇天空轟炸果幕巳經值回票價……開心止咳果隻!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
allen89 + 10 + 10 俾個Like你啦

查看全部評分

lavi 發表於 2019-3-3 22:41
kitman688 發表於 2019-3-3 20:59
sorry……寫錯個性字!

好小事!唔使sorry ??呢部戲好炸,故事又特別??
kitman688 發表於 2019-3-3 20:59
lavi 發表於 2019-2-26 21:23
我覺得好好睇,可能啱我口味,可以睇多幾次,你不如睇多次??

sorry……寫錯個性字!
Paulchung1974 發表於 2019-2-27 00:59
港版竟然冇出Bluray....
lavi 發表於 2019-2-26 21:23
Hugo Fok 發表於 2019-2-13 23:48
有同感,我而家都有 d 猶疑系咪需要入手再重溫

我覺得好好睇,可能啱我口味,可以睇多幾次,你不如睇多次??

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
kitman688 + 10 + 10 夠牲格……l like u !
allen89 + 10 + 10

查看全部評分

amon666 發表於 2019-2-22 20:39
Hugo Fok 發表於 2019-2-22 19:17
Panasonic 400 畫質靠得住... 入門機我覺得呢部算最有誠意...    特別係佢不論 HDR / SDR  模式 ...

Thank you so much !!
Hugo Fok 發表於 2019-2-22 19:17
kitman688 發表於 2019-2-22 17:16
就panasonic 400或以上model巳經有此效果!

Panasonic 400 畫質靠得住... 入門機我覺得呢部算最有誠意...    特別係佢不論 HDR / SDR  模式下都可為畫面推光... 低階電視唔夠光可以靠呢個功能補足...

評分

參與人數 4威望 +50 金錢 +50 收起 理由
jc2ssych + 20 + 20
Paulchung1974 + 10 + 10 正到爆
allen89 + 10 + 10 用家心得極具參考價值
kitman688 + 10 + 10 用家心得極具參考價值

查看全部評分

kitman688 發表於 2019-2-22 17:16
amon666 發表於 2019-2-22 16:04
ching, 請指教下邊部機平平地又有你講既質素.
可否pm小弟???  
thanks so much  ...

就panasonic 400或以上model巳經有此效果!

評分

參與人數 2威望 +30 金錢 +30 收起 理由
jc2ssych + 20 + 20
allen89 + 10 + 10

查看全部評分

amon666 發表於 2019-2-22 16:04
kitman688 發表於 2019-2-20 21:04
重有好多人都唔知道……就算唔換4k電視,只要購入4kplayer睇4k碟轉sdr時,一樣可以靚聲靚畫過睇bluray10 ...

ching, 請指教下邊部機平平地又有你講既質素.
可否pm小弟???  
thanks so much
重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。
快速回復 返回頂部 返回列表