設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[大會資訊] 第一屆『香港影音玩樂展』 - 討論區正式啟用!!!!

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
今年係我地第一次攪影音展, 我地全台上上下下每日都為今次的展覽不停張羅同各單位作協調. 去到今日, 我地已經構思到好多有關今年展會有咩畀大家玩嘅嘢. 所以今日就正式開通呢個比大家去討論我地今年 DESHK2018 的討論區, 我地76一直的"根"都在這裡, 攪影音展咁重要的事, 當然一定要有返一個展覽會的討論區先似樣吧!

呢個區除咗會有好多不同的官方展會資訊之外, 大家仲可以係度自由開帖討論所以 DESHK2018 想知的東西, 我地都會喺度同大家討論, 希望今年2018年, 我地呢個壓縮的影音玩樂展, 可以帶畀大家開心又難忘的一次

DESHK2018 討論區:https://post76.hk/thread-280824-1-1.html]https://post76.hk/thread-280824-1-1.html

香港影音玩樂展 – Digital Entertainment Show 2018 網頁 : https://des.post76.hk/

展會詳情 -
展會日期:2018 年 11 月 23-25 日
展會時間:2018 年 11 月 23-24 日 早上 10:00 至 晚上 07:00(星期五、六)
     2018 年 11 月 25 日 早上 10:00 至 晚上 06:00(星期日)
展會地點:九龍灣國際展貿中心三樓匯星 (Star Hall)
展會門票:基本門票每位 HKD$30 元正 或 VIP禮品連門票每位 HKD$120 元正 (VIP禮品詳情好快公布 )

WhatsApp Image 2018-10-30 at 10.31.52 PM.jpeg

DESHK2018  香港影音玩樂展 ...
爆發影音新體

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

早呀,大家好嗎??

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

hihi

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

大王今年好多搞作,就好似今年D風球咁...1個勁過1個

5萬

總版管

Maru 發表於 2018-10-31 12:59

好開心都有版友留意到呢,今年我地想攪好多新野,小結他比賽,音樂會,壓軸就屬於我地76友的影音展,希望到時多多支持呀。

5萬

總版管

Maru 發表於 2018-10-31 12:59

好開心都有版友留意到呢,今年我地想攪好多新野,小結他比賽,音樂會,壓軸就屬於我地76友的影音展,希望到時多多支持呀。

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

5萬

總版管

今日去九展攪左一日, 依家九展其實都好多野行, 好多野開左呢~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.