設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

☆美國Tributaries 「音響線材 - 分享及討論」

讚助版主

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

美國Tributaries用家和有興趣的朋友!
一齊分享下

想用幾百蚊就買到MADE IN U.S.A??
無問題,美國Tributaries幫到你!!
各種HDMI和音響線材,産品選擇豐富,質量可靠,效能顯著,總有一樣合適你家中使用!
簡介:
Series 4 - 首選低音線材,專門為重現正宗拳拳到肉,揼心口,水銀瀉地低頻而設計
Series 6 - 傳輸快速準確,高清音源好拍檔
Series 8 - 力量充足!高中低頻應有盡有,線身軟硬適中走位靈活

Tributaries - Speaker.jpg
Tributaries - AB.jpg
Tributaries - Power.jpg

王牌UHDP HDMI線材:
每條獨立測試
包裝都在佛羅里達州處理
榮獲 DPL LabsISF 認証
達到18G傳輸,4K60Hz華麗,準確畫面
特細插頭,方便接駁, 獨家制造 Power Grip ,令到接觸非常緊實,傳輸更穩定
質料符合UL CL2標準,非常耐用

Tributaries - HDMI.jpg

美國Tributaries: https://www.tributariescable.com/

讚助版主

Post76網店直接訂購,現在包郵費,足不出戶就可升級聲畫效果,
直接做埋76會員就Very Good la😊

Post76網店

讚助版主

AlexShum1@FB 發表於 2020-7-10 10:03
4S Y線
如果ff12用 會唔會太多低音,令低音過肥

不會的, 用了Y線收放會更自如, 包圍感和下潛力能好

銀級玩家

4S Y線
如果ff12用 會唔會太多低音,令低音過肥

不會的, 用了Y線收放會更自如, 包圍感和下潛力能好  詳情 回覆 發表於 2020-7-13 11:14

讚助版主

美國 🇺🇸 Tributaries Cable 嘅“8”字電源線,令到Apple TV 聲畫質素大幅度提升😎😍

“8”字插器材救星🔌🎉🎊

#在家煲戲好拍檔

#Netflix
#AppleTV+
#Youtube
Tributaries Cable
#最緊要型

讚助版主

神武光輝 發表於 2020-3-7 05:11
請問電源線3m有冇現貨同埋幾錢?星期六陳列室有開嗎?

你好, 有現貨
今天有開
營業時間:星期一至六, 早上10時到晚上7時

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

請問電源線3m有冇現貨同埋幾錢?星期六陳列室有開嗎?

讚助版主

giskim 發表於 2020-3-6 11:49
請問現钥可在那買到?UHDP HDMI 1.5 or 2m

當然可以係右上角的「Post76網店」或可以到我們陳列室:香港北角屈臣道4-6號海景大廈b座10樓1012-1013室 買到

銀級玩家

audioyui 發表於 2019-3-8 14:34
UHDP 係聲畫兩方面都掂

請問現钥可在那買到?UHDP HDMI 1.5 or 2m

讚助版主

感謝支持,客人結伴選購美國Tributaries UHDP HDMI線

聲畫大改善
評測一
http://www.feversound1.com/tag/tributaries/

評測二
https://post76.hk/thread-285837-1-1.html

#DPLabIsf雙認證
#4K18GB高質HCOFC純銅導體穩定傳輸
#每條原廠獨立測試品質有保証