設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

<已結束>第二擊超低音舊換新 - Earthquake MiniMe 五折優惠!

讚助版主

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

優惠已完滿結束, 多謝支持

新二擊!美國 "Earthquake Sound" 重低音MiniMe v2新款系列半價優惠!

盡量滿足唔同客人一直都係我地宗旨!
因收到很多客人為方便家居空間收納,希望推出體積較小的Subwoofer優惠。
因此,繼第一擊P12和P10優惠,本公司再特別與廠方達成另一優惠!

MiniMe系列成員的P63和P8!
其中P8更是首次推出優惠!

美國Earthquake大地震MiniMe v2系列超重低音喇叭優惠款式:
雙12吋P12:http://www.aria-audio.com/index. ... a=detail&id=101
雙10吋P10:http://www.aria-audio.com/index. ... a=detail&id=100
雙8吋P8:http://www.aria-audio.com/index. ... a=detail&id=121
三6.5吋P63:http://www.aria-audio.com/index. ... a=detail&id=138

由即日起至2018年2月20日(年初五),憑任何一款舊Subwoofer(不論品牌型號 ),只要係Subwoofer,即可於本公司以半價優惠換購美國Earthquake大地震重低音MiniMe v2系列優惠款式Subwoofer。
現只接受預訂(預計4-6星期到貨)
請先落訂金到匯豐銀行:
808-719900-838
Aria Audio Ltd
(P12訂金: $3500 或可過全數: $6995)
(P10訂金: $2750 或可過全數: $5495)
(P8訂金: $2125 或可過全數: $4245)
(P63訂金: $1495 或可過全數: $2990
請保存好正本入數紙,待到貨後需憑單取貨。
也請過數後把入數收據,英文姓名,電話e-mail到: yui@aria-audio.com
以作紀錄,會有同事回覆以確認訂單。
有興趣歡迎查詢,詳情請於辦公時間聯系 23249968 麥小姐。
(如需額外加錢作送貨服務,請先於E-mail報上地址以便報價,服務會連收走舊Subwoofer及現場試機)
*優惠受條款約束

*所有產品保修只適用於本公司或授權之經銷商購買並附有“雅詠音響有限公司”的有效保用證 及發票正本的產品。
earthquake_MiniMe (Cat).jpg

高級玩家

其实用番大地震trade in應该有更大優惠

讚助版主

samue1 發表於 2019-5-21 14:20
請問 MiniMe DSP P10 是否有現貨? 幾錢?

因為首批到貨大部份已經有客人訂購,現只余極少量現貨。
MniMe DSP P10 價錢$10,990,現貨先到先得,謝謝。

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

audioyui 發表於 2019-5-21 12:28
你好, 因為客人同時間PM我,我會於PM回覆客人查詢,謝謝

請問 MiniMe DSP P10 是否有現貨? 幾錢?

讚助版主

你好, 因為客人同時間PM我,我會於PM回覆客人查詢,謝謝

鉑金玩家

audioyui 發表於 2019-5-21 10:27
你好,MiniMe DSP P10已經推出

How Much?

讚助版主

hfkc 發表於 2019-5-18 15:15
MiniMe DSP P10 有貨未?

你好,MiniMe DSP P10已經推出

鉑金玩家

MiniMe DSP P10 有貨未?

讚助版主

Dashboard990 發表於 2019-3-17 16:50
有興趣MiniMe 10”, 可以PM價錢嗎?

你好,於PM聯絡請查收

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

audioyui 發表於 2019-3-14 10:29
多謝客人查詢,我地所有大地震優惠已經結束。
當然因為我地係大地震代理,之後都可以係我地買到所有大地 ...

有興趣MiniMe 10”, 可以PM價錢嗎?