設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

☆日本 Soul Note 「音響器材 - 產品分享及討論」

讚助版主

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

歡迎大家對日本品牌 "Soul Note 心樂" 作產品分享及討論!。日本製造

SoulNote Print New _20190530_頁面_03.jpg
SoulNote Print New _20190530_頁面_05.jpg
SoulNote Print New _20190530_頁面_07.jpg
SoulNote Print New _20190530_頁面_09.jpg
SoulNote Print New _20190530_頁面_11.jpg
SoulNote Print New _20190530_頁面_13.jpg
SoulNote Print New _20190530_頁面_15.jpg
SoulNote Print New _20190530_頁面_17.jpg
SoulNote Print New _20190530_頁面_19.jpg
SoulNote Print New _20190530_頁面_18.jpg

讚助版主

nippon 發表於 2017-7-6 17:27
soul note sc 1.0 ,幾時做優惠!

你好,暫時都未有!因為存貨賣曬,連下一批都已經無曬貨,謝謝。

讚助版主

Soulnote SD300+ PSI A17m 好聲不貴,歡迎試聽

讚助版主

最新一期日本權威雜誌Stereo Sound出左啦
Analog Player System @Best Selection Phono Amp係E2呀

我就唔講太多啦,佢地有出中文版大家記得買黎睇啦

讚助版主

特備示範陣容, 日本Soulnote A2兩部作橋接驅動模式
一部合併擴音機具備六款接駁驅動方式,效果一流玩味十足,歡迎辦工時間Mon-Sat 10:00-19:00打2324-9968約個日子時間親身體驗
#日本製造行貨三年保用
#全平衡無負回輸線路
#600VA大型雙繞線非含浸訂製環牛

讚助版主

多謝客人支持,一經試聽即愛上 🇯🇵 日本 Soulnote A2 合併擴音機😊💕
再試兩部橋接✌️,表現更動人,第二天立即安排送貨安裝,極品級發燒音色🎼🎵🎶,合理價錢超凡享受😊💪🙇

讚助版主

Soul Note JP:
http://www.kcsr.co.jp/soulnote.html

哇!唔通有新野

讚助版主

登登登登

Soul Note S-3 SACD Player
已正式獲得日本權威雜誌Stereo Sound Grand Prix 2019

預定會係12月推出日本市面,大家唔好錯過啦

讚助版主

而家只係12月頭,而12月尾先係日本算正式推出既S-3,第一批準備既貨,早兩日已經確認賣曬啦!!!

真係睇到香港客人都好心急呀
全新無負回輸Type-R  Circuit線路, 加上4粒ES9038PRO
等到貨再同大家報告。

讚助版主

SA730合拼機無論幾時聽返,,還是靚聲
機身呎吋就算入返本身個組合櫃都完全無問題

日本製手工一流,岩曬買左幾十隻碟可以慢慢聽