設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[外版] (實物圖-日版系列) ビリギャル / 奇蹟補習社

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

終於的起心肝出實物圖, 其實隻碟兩個星期前已到左, 只係一路都懶得開黎影相, 難得有心機就影黎出個POST先...
套戲唔新, 但原來依家至有港版BD賣, 我亦都小左訂日版BD, 咁啱見訂開書就訂埋佢...

果然無失望, 包裝同內容一樣精彩, 大家慢慢欣賞

膠盒面有閃粉, 唔會咁DRY

拉開同AMAZON個圖一樣, 當然齋望跟拎上手係兩個FEEL黎

日版碟, 仲要係DIGIPACK包裝真係好足料, 想要咩都有齊晒

內附廣告及畫冊各1份

話時話, 畫冊入面既圖都靚D既

跟住就係特典啦

相信會捨得用既機會係好微

呢套戲算係我預期以外有驚期既作品, 有村架純其實我都唔太留意佢既TV及電影, 係早排睇佢套TV劇同埋講英雄嗰套戲叫做對佢有D興趣, 雖然包包面, 但以佢呢個年紀黎講依家真係好小有, 唯一小問題就係唔知佢仲可以KEEP到幾耐, 話晒現今真係買小見小...

到最後, 呢個區由BD去到UHD年代, 亦由本來好多人肯出POST分享, 同慢慢得返小數人肯咁做, 以我所知其實玩既人依然不少, 就好似以下呢句話齋:

"其實心裏面好想出POST架, 但身體卻很誠實"

相信都唔會出現好似呢套戲名一樣咁既"奇蹟"會出現, 只希望多D開心"些牙"用黎毒害多D人中毒就最開心啦
HAHAHAHAHAHA

評分

參與人數 7威望 +210 金錢 +210 收起 理由
keke323 + 20 + 20 精彩報告
lkljason + 10 + 10
SonSon + 50 + 50
小瑟 + 100 + 100 精彩報告
lawfeix + 10 + 10 good
jc2ssych + 10 + 10 值得支持!
wch409 + 10 + 10

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

呢隻digipack確係正,多謝推介。
我無玩 oppo,齋日字搞唔掂。
NO WOMEN, NO KIDS.
That's the rules.

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

jc2ssych 發表於 2016-6-5 08:52
呢隻digipack確係正,多謝推介。
我無玩 oppo,齋日字搞唔掂。

其實我都係睇過一次至敢出手買日版, 始終要靚PACKING兼日戲非日版莫屬...

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

港版我都想想地睇, 不過最後都係冇左件事?? 內容真係好睇嗎????
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

1萬

鑽石玩家

小瑟 發表於 2016-6-5 19:23
港版我都想想地睇, 不過最後都係冇左件事?? 內容真係好睇嗎????

算係一部勵志電影, 當然內容上我覺得有D誇張, 因為真係要好好運至會遇到咁多好朋友, 家人甚至老師.

其實佢都幾似日本電影固有既一種風格戲, 就好似SWING GIRL, WATER BOY等等, 不過佢又未至於呢類電影故事, 可能現時比較小呢類電影題材出現, 所以就突圍而出.

至於好唔好睇, 呢層真係好睇你感唔感受到佢個過程, 話晒係由俾人睇死到將不可能變為可能既事實, 整體黎講係故事為重點, 再配上有村既演技, 佢唔算好好, 但演活左角色上既明確意思, 個人覺得响主流電影當中有呢類電影出現係好需要既.

鑽石玩家

Hon兄詳細實物圖,真有心思
自己早前都入左D日版,但正如c兄所講,有心但身體卻很誠實(懶),莫講話post,有D放係度仲未開來睇...
要努力D先得
Sony VW500ES, LG OLED65E6P,
Magnetar UDP800, Panasonic UB9000GH1
Anthem AVM90, Krell Evolution 3250e, KAV-2250, Sunfire TGA-7401
Ken Kreisel K700 x 3, KS700 x 8, DXD-500 x 2

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

成套戲釋放大量正能量.............

1萬

鑽石玩家

Versa 發表於 2016-6-6 00:13
Hon兄詳細實物圖,真有心思
自己早前都入左D日版,但正如c兄所講,有心但身體卻很誠實(懶),莫 ...

haha, 我又何嘗唔係呀, 呢隻碟我放左响枱面2個禮拜有多, 我都好懶, 日日望到都想影黎出post, 但跟住又無左件事.

其實出唔出POST好小事, 出得都係想同大家分享, 大家開心下咁啫, 其實玩碟又有咩所謂呀, 只要唔好太過走極端就已經叫好好架LA.

1萬

鑽石玩家

SonSon 發表於 2016-6-6 09:56
成套戲釋放大量正能量.............

無錯, 加埋有村個表情兼淚水, 有時見到真係不得不服左佢地既選角...

香港嗰D... 有時見到佢地D淚水只有一種感覺, 就係... 好悶呀...

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

早兩年塊面重再包包D

news_xlarge_harukonoheya_victor0710c (1).jpg