設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[討論] 以後唔上信和13樓買CD碟

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

話説昨日出糧,諗住去信和睇吓有冇碟好買,上到13樓行到盡頭間CD舖,見個老細係度執緊碟,因為佢冇封咗個門所以就照入去睇碟,睇既時候我又冇講電話又冇出聲,只係攞咗兩張碟上手望,睇咗兩分零鐘冇幫襯行番出嚟,行到走廊時條老細突然發神經講晒粗口比佢問候!

奉勸各位師兄弟如果唔想無啦啦比人小,以後最好小上為妙呀!!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
takeishi + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

銀級玩家

原來晤止我朋友遇到這情況,師兄你都係!佢一向已經十問九晤應,聽埋我朋友的事,超過一年無上去!其實通街都係Cd舖,如果要每次入去買幾百先歡迎及睬吓你!咁佢留番自己聽吧啦!

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

travelbooy 發表於 2015-10-28 22:17
原來晤止我朋友遇到這情況,師兄你都係!佢一向已經十問九晤應,聽埋我朋友的事,超過一年無上去!其實通街 ...

師兄講得啱,又唔係得佢一間CD舖,無謂為左平果幾蚊上去睇佢面色!

番查記錄原來有討論區係08年已經寫過佢冇幫襯會小人

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

專業玩家

Lee條粉皮出曬名臭寸架啦,不知所謂...幫襯佢等於自己攞黎賤...

2萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

竟然有D咁既事咁神奇?

評分

參與人數 3威望 +110 金錢 +110 收起 理由
ericeric + 50 + 50
jack331 + 10 + 10 用家心得
lamwaikit007 + 50 + 50

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

係咩? 我未試過噃。

評分

參與人數 2威望 +60 金錢 +60 收起 理由
jack331 + 10 + 10 用家心得
sunboy + 50 + 50 用家心得 me2

查看全部評分

星級玩家

我都間中入去睇下碟,店主好冇禮貌,由於地方淺窄,如果你阻住佢去路,佢永遠唔會叫你借借,一野撞埋呢。但未試過因為唔買野,俾佢小!其實佢好似專做強國人生意,因此唔志在你班港人幫襯。

2萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

lamwaikit007 發表於 2015-10-28 23:18
係咩? 我未試過噃。

通常我問候佢多

評分

參與人數 7威望 +150 金錢 +150 收起 理由
ericeric + 50 + 50
jack331 + 10 + 10 超正!
kl122002 + 10 + 10 絕對認同
903881997 + 10 + 10
CDR + 10 + 10
spencerchan1 + 10 + 10 超正!
lamwaikit007 + 50 + 50

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

終於有人講呢間野啦.  真係好很恐怖. 我就未俾佢鬧過.
不過見過佢老母鬧人. 好多年前佢老母幫手睇檔既. 我未行入去姐. 就聽到佢老母鬧緊人.
鬧咩野. 唔記得啦. 大慨都係同樓主一樣啦. 無幫親咁呢D野啦. 嘩~我心諗. 入黎一定要幫親既咩.
自此. 我咁多年. (應該都有成5年以上啦) 都無再行近呢間野. 因為實在太.................可怕啦.

評分

ernietse + 10 + 10 totally agreed! dont know why can surviv

查看全部評分

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

lamwaikit007 發表於 2015-10-28 23:18
係咩? 我未試過噃。

師兄,你重萛好彩啫,過往我都有幫襯開,都有係佢到訂過碟,我都冇諗過今次比佢醒一野…平時都知佢鞋口鞋面,所以入去睇野都好謹慎,講完電話至入去,有電話都行番出去至講…真係冇諗過一唔幫襯就比人問候…
唱片都係娛樂野嚟啫,都係想買番去開開心心咁聽,但如果上去要有這種風險,你去埋我份!!

評分

ernietse + 10 + 10 his notorious nick name "COOL~MORE&

查看全部評分