設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[外版] 龍珠 / ドラゴンボールZ 復活の「F」特別限定版 (實物圖)

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

大家好.

又到左今年呢套戲出BD既時候啦.
呢盒野今朝就放左响我個位度, 但咁啱又要忙做野, 所以依家至有時間整理好影好想俾大家睇下.

日本仔野多數都經佢買就唔駛煩...

外盒...大大盒

內盒....細細盒

仲要寫到明係咩黎

暫時係咁多先, 一陣間食飽飯就俾一大堆實物圖大家望望...

評分

參與人數 4威望 +120 金錢 +120 收起 理由
alleelarry + 50 + 50
trango + 10 + 10 精彩報告
scott0208 + 10 + 10 精彩報告
SonSon + 50 + 50

查看全部評分

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

好啦
跟住實物圖既POST LA...

兩大盒...

其中一盒係...

另一盒係...

睇埋張底紙先...

日本動畫, 肯定無中字架LA...

面紙...

盒野就唔開住, 因為呢SET野貴在下面呢塊布...

靚就... 我覺得唔錯, 印得幾好, 都算係咁LA

跟住就先開"菲利鐘"先...

佢個盒背死樣真係好黑人憎...

真係... 好一個硬膠鐘...

估佢唔到咁都要入3粒AAA電, 駛唔駛呀...

我就一於今晚拎返屋企試下, 如果入電後個頭會著燈我就覺得用3粒電都合理, 否則...

跟住就係主菜出場LA...

待續...

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
jc2ssych + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

1萬

鑽石玩家

跟住到其餘既圖LA.

戲肉到...
另一盒入面有3樣野...

呢本係STORY BOOK...
薄過本聖經, 但都好重同厚...

跟住係一本簡介...

相信都唔會有好多CHING會入呢隻日版, 所以索性影晒入面俾大家睇埋佢

跟住就係正碟既DIGIPACK包裝

BD+DVD

內圖

DIGIPACK入面送既廣告

好啦, 大致上係咁多.
整體黎講, 今次呢個限定版包裝可以話同上次神與神嗰SET無得FIGHT
好彩日本仔包裝同設計上都總算叫做靚靚, 都值得入手既

另外, 想講下其實今集復活F我最BUY係呢條友...

其實由睇佢本短篇集已經BUY佢呢個人設, 起碼唔會再係幾多倍既超級撒亞人

講到呢度可以結朿啦
希望大家期待港版既來臨, 到時又再出POST同大家欣賞下

P.S.
黎緊我會响玩具區開個龍珠POST, 雖然我既收藏得好少, 但希望各位鍾意龍珠既朋友可以討論同埋分享靚靚收藏.

到時我會盡量串連埋响76出過龍珠既POST黎一個互動, 等大家可以更加集中討論.

多小唔係問題, 最緊要大家鍾意就得LA, 希望到時會見到大家

評分

參與人數 2威望 +30 金錢 +30 收起 理由
alleelarry + 20 + 20 絕對認同
jc2ssych + 10 + 10

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

我都啱啱收到貨

1萬

鑽石玩家

byingfung 發表於 2015-10-8 13:41
我都啱啱收到貨

原來你都有買, 好野...

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

Hon 發表於 2015-10-8 13:49
原來你都有買, 好野...

係呀C hing, 遲D出港版咪買返黎睇囉,日版攞黎儲,美版你有冇訂?
根據唱片機本法,民歌蔡琴Salute真情流露淡淡幽情愛的根源不實行「斷貨唔出」制度和政策,保持原有的「長賣長有」制度和方式,五十年不變

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

Hon 發表於 2015-10-8 12:43
好啦
跟住實物圖既POST LA...

你................................又黎悟空

1萬

鑽石玩家

SonSon 發表於 2015-10-8 14:02
你................................又黎悟空

係咪唔得先? 係咪犯左版規先?

係我咪DEL左個POST LAW...

唔知邊個曾經話過SONSON好惡既...HAHA
(講笑唔嬲)

1萬

鑽石玩家

byingfung 發表於 2015-10-8 13:59
係呀C hing, 遲D出港版咪買返黎睇囉,日版攞黎儲,美版你有冇訂?  ...

同道中人...
不過我日版都開黎睇, 就好似神與神咁, 得日版首主題曲係唱日文, 聽上黎爽過唱英文超多.

美版梗係有訂埋啦, 我平價時响加遜訂左, 好彩佢11月至出, 等我回下氣.
不過入唔到件TEE, 唯一小小缺憾美.

港版... 我都期待緊, 希望佢可以快D出啦.

到時買左即刻開個POST大家欣賞下.