設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[特別版] 我的 狂野時速《Fast and Furious》Collection 實物圖分享

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

我不多的《Fast and Furious》Collection 實物圖分享

先黎1-6 Zavvi英鐵, 只有頭4集有中字

德版環球100週年版1-4鐵盒, 全有中字

兩隻澳鐵罐

跟住係第4集鐵盒(上英鐵,左德右澳鐵)

第5集鐵盒(上英鐵,左中港鐵, 右中德鐵, 左下FS, 右下澳鐵)

第5集其實仲有隻FS Digibook

第6集鐵盒其實我比較少,只有港鐵

第七集兩隻都係港白鐵

評分

參與人數 16威望 +290 金錢 +290 收起 理由
david167 + 10 + 10
nflam + 10 + 10 一定要加分
scott0208 + 10 + 10 精彩報告
borishkb + 10 + 10 精彩報告
choi2010 + 10 + 10 精彩報告
mclaren + 10 + 10 精彩報告
SonSon + 50 + 50
fm31331 + 10 + 10 一定..............一定要加分!
jamesbond168 + 10 + 10 精彩報告
Kaka1888 + 10 + 10 精彩報告
jc2ssych + 10 + 10 精彩報告
keke323 + 20 + 20 精彩報告
alleelarry + 50 + 50 精彩報告
dragonyam + 10 + 10 精彩報告
jason1969 + 50 + 50 一定要加分
小龍 + 10 + 10

查看全部評分

退燒了

黑鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

發燒中……退燒的係我{:9_428:}

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
jack331 + 10 + 10

查看全部評分

7萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

FF7有冇3D版?

評分

查看全部評分

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

小龍 發表於 2015-9-14 14:48
發燒中……退燒的係我

我都退燒了,只求留個倩影
退燒了

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

jason1969 發表於 2015-9-14 15:03
強FF7有冇3D版?

Jason兄,我無啦
退燒了

1萬

白鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

Jack 老闆, 你啲收藏隻隻都唔開封, 得個面仲癡滿貼紙, 我好難俾分你喎!

(其實鐵盒內封同碟面係好靚架!)

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
jc2ssych + 10 + 10
alleelarry + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

白鑽玩家

評分

查看全部評分

7萬

白鑽玩家

jack331 發表於 2015-9-14 15:15
Jason兄,我無啦

戲院睇3D,碟就吾出3D
LG65UC97004K,OPPO 205, Lexicon ZX7 x 2,Marantz 8802a,KEF Reference 207/2 (LR) 202/2c (C), R900 (SL/SR) R500 (SBL/SBR) CI2200RR-THX(TFL/TFR), R50(SDL/SDR), Velodyne DD 15 PLUS x 2, SONY WM1Z/JH Layla

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

pbtour4il 發表於 2015-9-14 15:40
Jack 老闆, 你啲收藏隻隻都唔開封, 得個面仲癡滿貼紙, 我好難俾分你喎!

(其實鐵盒內封同碟面係好靚架!) ...

敏德兄,我好明白你隻隻都會拆開黎影相,咁先能夠欣賞到鐵盒內封同碟面,不過我同樣地好喜歡有貼紙保留係個鐵盒外,特顯其版本的獨色,因為好多時入面都係共版鐵,以前我有好多鐵都會拆黎開,正如你所講一樣,後來想保留番一隻未拆就已經好難,因為經已斷左難於入手,再後來我決定入一隻開一隻唔開,不過已經無位無時間,所以既然76已經有你地會開封的話,我其實真係無需要開,而且我比較多個版本都已經有咁多圖,隻隻開埋真係多一陪都唔止 ,自問已經無時間搞咁多

好多時我係ebay入,寧願貴D都要入隻全新同未開,都係因為喜歡有貼紙連鐵盒一齊,未開感覺完美
正如sonson講,我唔想落 真/偽 實物圖,感覺怪怪的,我果件係實物當然用實物圖啦 ,你用開封圖就更加清楚了

評分

參與人數 4威望 +47 金錢 +47 收起 理由
david167 + 7 + 7
jason1969 + 20 + 20 用家心得
jc2ssych + 10 + 10
alleelarry + 10 + 10 Open or not, point added!

查看全部評分

退燒了

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

jason1969 發表於 2015-9-14 16:47
戲院睇3D,碟就吾出3D

慶幸有睇3D版

評分

jason1969 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

退燒了