設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[特別版] 台版 - Fast & Furious 1-6 BD Steelbook(全中字) (正到喊既實物圖)

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

ROUND 1...

之前好多CHING都出過1-6既鐵盒圖, 我諗大家都唔會抱住仲有咩特別既心態黎睇呢個POST, 本來我都係咁諗, 但有D野真係實物到手時係完全兩回事, 如果當日知道呢隻出台鐵既話, 我就同朋友講唔好訂日鐵好過...

何解!?!

你地睇下就知LA.

.
.
.
.

待續

評分

參與人數 1威望 +7 金錢 +7 收起 理由
Flexor + 7 + 7 用家心得

查看全部評分

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

啱啱從朋友手中拎到, 雖然星期六都要返工真係好慘, 但有貨收即時順氣晒.

唔講太多, 即劇黎個實物圖360度望下先
相信隻鐵應該係共版黎, 所以唔開隻鐵黎影啦

相信好多人都會話D中文字好外眼, 唔靚...
但睇真D, 佢只係紙條一張, 唔鍾意咪掉左佢囉, 無所謂架
仲要跟好多野, 好掂

本來以為一個大盒落6隻鐵就算數, 點知拎上手睇見既真相至係MAIN POINT...

一個大膠盒包住6隻鐵連埋0 ?...
真係好穩陣 (除非你用隻牛油手黎拎或者隻手無力水, 否則無咩可能會跌出黎)

盒內有6套戲既小小資料...

因為呢套野只出500盒, 所以跟CARD...
小弟呢盒係47號, 正 (唔過100我已經好開心)

睇下張NO.咭後面原來係呢張相...
我個人比較鍾意呢D影法, 可能望得多正面圖既關係, 呢類無奈既感覺可以突出套戲既延續感

跟住就係正反面大合照...

話時話, 1,2,3,4,5,6... 多左本0其實係咩呢?!?!

答案就係一本畫集, 入面有晒每集既彩圖同簡介, 雖然佢留左呢個位黎俾第7集放隻鐵入去, 但到時真係唔多想拎出入隻鐵落去, 因為本書真係好掂.

暫時係咁多啦, 因為我都要繼續做野
呢套碟最正既地方係6隻齊晒中字, 咁就唔駛換碟都已經足夠晒

如果大家對本書既內容有興趣的話, 我至抽時間影俾大家望下
影晒就唔會架啦, 留返有興趣既CHING到時買左開黎睇下會開心D麻.
HAHA

評分

參與人數 11威望 +300 金錢 +300 收起 理由
小瑟 + 100 + 100
sevenyeung + 10 + 10 精彩報告
david167 + 10 + 10 精彩報告
keke323 + 20 + 20 一定要加分
Krizzzz + 10 + 10 精彩報告
borishkb + 10 + 10 精彩報告
SonSon + 50 + 50
DVD迷 + 10 + 10 一定要加分
alleelarry + 60 + 60 儲家心得,一集10分,加埋就係60分!.
saint@silver + 10 + 10 絕對認同
jc2ssych + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

Ching. How much? 我剛在Amazon 、
訂了普通版 1-6 blu ray ,USD40. 未計運費。

1萬

鑽石玩家

ltho3k 發表於 2015-5-16 14:32
Ching. How much? 我剛在Amazon 、
訂了普通版 1-6 blu ray ,USD40. 未計運費。

普通版一定平過我呢堆鐵....

我呢堆鐵要過千蚊... 好貴

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

Hon 發表於 2015-5-16 14:34

過千。。。。

專業玩家

Hon 發表於 2015-5-16 14:34

我係大埔節x睇,Fast & Furious 1-6散賣普通膠合裝,1隻$19x

星級玩家

套台版真係好正
又靚又唔使揾中字版合體

1萬

鑽石玩家

hkking2002 發表於 2015-5-16 16:57
我係大埔節x睇,Fast & Furious 1-6散賣普通膠合裝,1隻$19x

只要有新一集上畫就會咁, 加上PAUL離開埋就梗加添.

遲下放返套1-5大鐵盒版有齊中字既出黎益下大家先得.

1萬

鑽石玩家

ricky0706 發表於 2015-5-16 18:27
套台版真係好正
又靚又唔使揾中字版合體

多得你....唔小啦...HAHA

不過點都好, 個大透明膠盒真係一絕.

黃金玩家

ltho3k 發表於 2015-5-16 15:37
過千。。。。

六集鐵盒過千唔貴,普通2d鐵盒一隻都要二百啦!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
alleelarry + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分