設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[討論] ドラゴンボールZ 復活の「F」(日本超限量首映畫冊)(#150)

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

[YoutubeHD]kzIulWpdo3E?t=9s[/YoutubeHD]

話說自上年嗰套神與神之後, 我都估佢唔到會有今日呢一套新劇場版, 如果同以前做對比, 以往都係新年或者長假至會上畫, 但今次日本開畫係4月18, 如果心水清甚至睇開戲既CHING或C姐都應該知道, 4月尾會上AVENGER 2, 唔知香港又會幾時上呢?

我好希望佢可以做到同步上畫架, 因為堅想睇, 話晒菲利篇係我响整套龍珠入面最鍾意既情節, 但跟住菲利變左機械人嗰下野就真係.....

好彩今次佢唔駛做機械菲利, 否則睇都一定睇, 但嘔住血咁睇都似.

據我所知, 龍珠...呢兩個字今年應該都...HAHA

好啦, 今次呢套戲有個特別, 就係頭3期V JUMP會有3集前導故事, 我睇左2期啦, 我估應該係入面既情節黎, 因為第1期同第2期係無關連既, 我諗現時網上應該都有得睇架LA, 因為3月嗰本V JUMP應該斷晒貨(我响AMAZON睇直頭炒價添)

跟住落黎大家慢慢睇下我既分享啦.

評分

參與人數 7威望 +250 金錢 +250 收起 理由
scott0208 + 10 + 10 精彩報告
jack331 + 10 + 10 精彩報告
audia + 10 + 10 精彩報告
小瑟 + 100 + 100
alleeada + 10 + 10 精彩報告
alleelarry + 30 + 30 超正!
阿定 + 80 + 80 精彩報告

查看全部評分

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

我諗對龍珠有興趣既ching應該都知呢套劇場版講咩架la, 所以我都唔再講咁多...

POST返一張圖上黎俾大家望望先

先唔該晒朋友幫既忙買到呢張飛...

1萬

鑽石玩家

應該有人會諗...

齋買張飛把鬼咩!

無錯, 我都覺得好把鬼, 雖然張飛真係可以响4月18日去日本睇, 但自已無可能會特登飛過去睇到.
又或者咁諗, 始終市面在唔會通街都有既時候而出現先應該叫吸引D既...

.
.
.

當然啦.
我又點會傻仔成咁, 呢種心態人人都有, 但背後一定有個目標至會去達成, 而佢就係....

日本限定買呢套戲既戲飛會送一張咭同襟章

1萬

鑽石玩家

好啦...

的確又會有人會諗...

車! 原來送張咁既咭同襟章咁大把咋...

咁又真WOR, 真係咁大把架咋.
但有兩個字我發現係呢幾年D商人用得最多...

就係...
"限量"

如果我無記錯, 朋友同我講呢兩樣野係日本獨家限量, 香港係唔會有既(至於香港有咩送或有無野送, 我...唔知LAW...HAHA)

無謂日後網上有無得賣都好, 先俾大家睇下先啦.

以下呢張悟空個樣我唔多LIKE...

佢個口似嬲左成村人多過緊張既感覺, 怪就只好怪現今既畫功問題算啦.

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
jack331 + 10 + 10
lawzelda + 10 + 10

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

始終系香港小有,留番做紀念
好多人睇完紅館都有留票紀念
ONKYO5530前级 REL S3  KRELL S300i. 後级 xpa5
Atmos JBL X  LEXICON DD8
SONY  HX750   BEN Q W1080ST+
Kef R500 R200c 後置  MK M55T
Madison e3Extreme 1 x3
  Cambridge  Audio751
PS3  Xbox360 Will U  P

1萬

鑽石玩家

橫掂都係啦, POST埋呢張宣傳單張先, 又係日本獨家至有架...

我好鍾意背面菲利呢張圖, 正義既人對呢D事就睇得多啦, 相反佢呢D宇宙大魔王估佢唔到都有呢一日...

另外, 大家可以睇到去日本睇呢套戲真係好多野送....

見POST開就POST埋長加版BLURAY既宣傳紙啦

暫時得咁多, 再有新野會再POST出黎大家睇下.

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
jack331 + 10 + 10
jjww7788 + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

1萬

鑽石玩家

lawzelda 發表於 2015-3-28 00:03
始終系香港小有,留番做紀念
好多人睇完紅館都有留票紀念

無錯, 其實紀念品可以話可有可無, 但對住自己鍾意既野買黎儲都好合理既.

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
alleelarry + 10 + 10 看家心得

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我都好想睇,菲利

1萬

鑽石玩家

lawzelda 發表於 2015-3-28 00:17
我都好想睇,菲利

我都等緊香港上畫去睇....

鑽石玩家

山葉幫成員

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

Hon 發表於 2015-3-27 23:44
好啦...

的確又會有人會諗...
佢個口似嬲左成村人多過緊張既感覺, 怪就只好怪現今既畫功問題算啦.

以前都講過山室直儀啲畫已經完全唔得. 日本大把人畫得好過佢. 佢老哥全盛期果陣啲畫功真係型到冇朋友.