設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[影音配件] Sony MDR-HW700DS 要入既始終都要入,住家男人9.1系統。

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
叫得住家男人,即係比屋企人玩哂個廳果隻啦, Sony呢排出左隻我地呢亭人既救星, 3千幾即入啦。
(Post76 Android 手機版送出)

7月28日更新 : 我唔知原來大家仲有覆我呢個帖呢, 同大家SAY個SORRY先, 因為太忙玩緊其他野, 所以都冇同大家分享呢件野, 不過呢件野小瑟依家真係用得最多, 一陣可能又要搵佢談下心先得勒!!!!

會唔會好焗???
首先講個耳機感覺先, CTMK兄同 gikifk兄問, "睇戲戴兩個鐘會唔唔好焗", 我可以話比你聽, 如果唔開泠氣, 一定焗到PK, 不過如果係一般情況下, 睇哂成套戲都唔會覺得有唔舒服既感覺, 整體來講真係OK的!!!

底音夠勁嗎?中置的人聲出唔出呢?
之後 goldberg0083兄問, 底音夠勁嗎?中置的人聲出唔出呢?, 我可以好肯定話比大家聽, 如果駁岩左, 食哂成個HD AUDIO, 值頭好似成個SUB仔放左係頭咁, 小瑟睇DIE HARD 6時, 佢機關槍掃人果彈, 成個耳機機身係咁震, 唔係講笑, 係真係一下下咁震出黎, 好誇的!!

接駁方法???
估唔到咁多朋友問小瑟點駁....呢下就真係要分享一下, 本來小瑟天真地, 諗住用 AMP既HDMI OUT 2 號仔出比佢, 咁咪對依家既其他器材唔會有影響囉, 點知......原來所有既AV AMP既HDMI OUT都只係出到2CH既音效, 過唔到HD AUDIO出黎, 就係因為咁, 小瑟唯有將OPPO 105D既HDMI1先駁左入 SONY HW700DS先, 之後再由 HW700DS HDMI OUT返上TV, 不過小瑟用返二條一模一樣的 KRODZ LUX 1.5M, 係咁既情況下, 又要佢食到 HD AUDIO, 又想KEEP返個好畫面, 唯有係咁駁啦, 不過老實講, 小瑟又真係唔係好覺畫汁有差左, 算數啦~

唔夠聲喎......?
angestw0兄講唔夠聲, 係呀, 唔知點解, 我係SONY STORE聽時, 就覺得好大聲, 但返到屋企時, 就覺得唔係好夠聲, 依家我平均都用最9度(當10度最大計)先覺得夠聲!!!

差電問題???
garyu兄, 我用 SONY Z2條USB線差都OK喎~~~

評分

參與人數 11威望 +106 金錢 +96 收起 理由
mtrprince811 + 10 精彩報告
momolee + 10 + 10
malingshe + 6 + 6 精彩報告
hkmmo + 10 + 10
lawgc8 + 10 + 10 用家心得
ballgor + 10 + 10 精彩報告
chaser_sakaba + 10 + 10 精彩報告
quntinchan + 10 + 10 精彩報告
1tony1 + 10 + 10
joelcan + 10 + 10
chhanthony + 10 + 10

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

正!!
我都想試下~

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

o唔ok呀

鑽石玩家

睇戲戴兩個鐘會唔唔好焗

黃金玩家

(Post76 Android 手機版送出)

鉑金玩家

金耳朵基本學員76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

very good

hong or water ?

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

E隻港版個price今次算係做得較好
抵用,用左2個月,幾滿意

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

底音夠勁嗎?
中置的人聲出唔出呢?

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

快d出報告啦