pan 發表於 2012-6-14 15:10

唔該曬呀SERO3, 不過肯定唔關係HDD事。

我聯絡左POPCORN HOUR,原來佢地香港都有CS CENTRE。 我會 ...
sonic 發表於 2012-6-14 11:59 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

原來香港都有CS, 太好啦{:1_352:}

myblue 發表於 2012-6-14 15:24

咁又幾OK喎, 如果有埋香港消售就更好啦.

sonic 發表於 2012-6-14 22:14

係,我都估唔到。 原先打算可以比我SEND番大陸已經執到...

睇下部野要整幾耐先~!

goro 發表於 2012-7-17 21:16

終於等到新firmware

sero3 發表於 2012-7-17 22:58

今次bug fix都幾徹底! 事實一般使用都無大障礙{:6_193:}
重sync番晒subtitle, good!
TruHD我都no problem (HDMI or SPDIF)
upsampling 又未到我粗心住{:6_234:}

ihmcjacky 發表於 2012-7-18 17:56

今次bug fix都幾徹底! 事實一般使用都無大障礙
重sync番晒subtitle, good!
TruHD我都no problem ( ...
sero3 發表於 2012-7-17 22:58 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
c兄,truhd兄你冇遇到沙沙聲咩??你點解決??有人話快進快退就OK

sero3 發表於 2012-7-19 01:05

回復 306# ihmcjacky

係呀! {:9_423:} 見你4圍問, 我play左8-10套TruHD都揾唔到你嘅problem (except upsampling), 莫非如廠所講, 2者(A&C300)真有硬件分别!?!?{:6_198:}

ihmcjacky 發表於 2012-7-19 09:12

回復 307# sero3
想問c兄play左邊幾套?

桃姐、金陵、Men In Black等都有問題

upsampling嗰啲可唔可以用快進快退解決?

bb_hon 發表於 2012-7-23 18:35

早2日部 A-300 到左
之後就拎返封左好耐塵的 Backup BD ISO 出黎
點知play 某D BD, 如 Avatar 果陣 Menu 都入唔到(已set 做 Region A)
個畫面黑左,係咪 A300 對某D BD Menu 重係未support? 定係Backup ISO 軟件的問題?

ihmcjacky 發表於 2012-7-24 22:27

早2日部 A-300 到左
之後就拎返封左好耐塵的 Backup BD ISO 出黎
點知play 某D BD, 如 Avatar 果陣 Menu 都 ...
bb_hon 發表於 2012-7-23 18:35 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
頁: 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34
查看完整版本: Sigma最強陣營之A-300(小除夕)開箱

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。