Netmans 發表於 2011-12-31 12:55

回復deewin
唔需要去理會某d人, 有問題要審查都係由版主去做, 佢咁講即係話版主冇做嘢啦! 永遠都會有這 ...
dragon5 發表於 2011-12-31 02:51 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我對號入座先啦.{:6_189:}

其實我羨慕你地..善意提點姐.. {:6_209:}   我上次話有位靚太可以比所有 76 ching 優惠後都 .....{:6_209:}

所以我善意提點, 怕無了呢個貼 !!!{:6_192:}

等緊你地新消息 !!!其實我都想跟下你地學下野 !!! 你都知強國乜都有, 離岸後就係人地地方.. 小心為上 !!   {:6_241:}

All Ching Happy New Year !!!   {:6_236:}

Waiting your good news !!{:6_190:}

Error404 發表於 2011-12-31 18:25

其實蟲蟲可唔以直接送來香港上門? 我見佢網可以送架wo

thunderbolt777 發表於 2012-1-1 23:05

因為深圳發生禽流感,組團上深圳計劃有變,以免各位師兄中招。

SIXKKHO 發表於 2012-1-1 23:24

因為深圳發生禽流感,組團上深圳計劃有變,以免各位師兄中
thunderbolt777 發表於 2012-1-1 23:05 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

帕禽流感放棄上深圳買電{:1_329:}
唔駛怕woo,去馬啦。

thunderbolt777 發表於 2012-1-1 23:34

我死我事,但我唔想累到人中招

小瑟 發表於 2012-1-2 19:14

各位好,

小瑟都好同意, 上國內買野已經係大勢, 而我們更加歡迎各式各樣的買機後分享, 只係始終北上之後, 大家都知道, 國內各式各樣的古怪情況都會發生, 我地都希望大家係開開心心買到玩具返屋企玩, 而唔係最終以"樂極生悲" 做句號, 所以留意我地係一定會留意的, 而溫馨提示就更加係基本動作, 希望大家都明白個中風險問題!!

至於新仔會員問題, 其實會籍的原意係可以另版友們可以有一個了解, 各版友可以知道出文的師兄在76的時間或分享多寡的一個準則, 當然呢個唔係決定信唔信得過既一個準則, 但呢個係可以比大家更加了解文主而且, 當然出POST多會籍會更高呢點係必然的, 亦都因為分享效多, 對76呢個地方的風氣及感情, 一定對相效高, 所以出POST提示各版友, 亦屬出於好心及善意, 希望各位唔好諗左去"針對"一詞, 各位都係希望大家玩得開心, HIGH野HIGH野高興呢!!!

最後, 小瑟希望就大家私下組團一事, 作出一次正式的官方聲明, 聲明如下:

就本站會員間私下組團的官方聲明.

及再提示一下各位....

嚴禁會員之間私下以任何形式兜售任何類形貨品或服務
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8]
查看完整版本: 組團去深圳買TV,有冇興趣join埋 (總版管聲明在#76)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。