doublez 發表於 2011-12-26 10:59

CHIBI-ARTS - PORTGAS.D.ACE

昨日行過一發發, 出咗艾斯. 二百頭,貴了,之前只是百尾. 這系列造型是對應劇中的場面及說話, 都可說是名場面

所謂關節係可有可無, 主要係换件. 上重下輕, 基本上冇STAND企唔到

邊個咁得閒照顧你細路

下次見面時, 我係最強海賊

我唔會逃避

edlsang 發表於 2011-12-26 11:29

回復 1# doublez

ching 近排都入吾少貨 woo.........{:6_143:}

teddyng637 發表於 2011-12-26 11:37

{:6_182:}入D貨唔錯喎! {:6_182:}

doublez 發表於 2011-12-26 11:45

回復 2# edlsang
都唔係嘅,咁啱啫. 有時啲POP, DWC等我冇POST. 基本上SIC, SDX, FIX, 合金就多數會買

edlsang 發表於 2011-12-26 11:47

回復 4# doublez

遲 D 到諗住入天威勇士 ES...........

doublez 發表於 2011-12-26 11:49

回復 5# edlsang
天威都出咗一段時間喎, ES我冇玩, 冇地方擺 {:6_203:}

edlsang 發表於 2011-12-26 11:52

回復 6# doublez

Q 版 應該吾会好大隻..........{:6_174:}
頁: [1]
查看完整版本: CHIBI-ARTS - PORTGAS.D.ACE

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。