lkljason 發表於 2009-1-31 00:46

J J 東京之旅 2009 part one

出住相先,遊記遲d至出,今次旅行d相普遍唔算太滿意,不過都叫做嘗試所有相都係用M mode黎影,叫係攞多種經驗!

威廉 發表於 2009-1-31 00:49

as long as you enjoyed your trip and the pic.. then its ok la.. lookijg forward to see the rest of the photos

Type-R 發表於 2009-1-31 01:22

旅行真開心,快d出埋其他相啦.

P.S.JJ兄-- 恭喜發財.

LAWSON 發表於 2009-1-31 01:29

六歌仙呢
影得幾靚丫

lkljason 發表於 2009-1-31 01:33

旅行真開心,快d出埋其他相啦.

P.S.JJ兄-- 恭喜發財.
Type-R 發表於 2009-1-31 01:22 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

努力中架啦!
盡量post d較好既,太差鬆郁濛果d就無謂獻醜啦!{:1_352:}

我都祝你今年賺多d呀!

lkljason 發表於 2009-1-31 01:34

六歌仙呢
影得幾靚丫
LAWSON 發表於 2009-1-31 01:29 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

你睇到d蟹、和牛果d就係六歌仙架啦

wil-wil 發表於 2009-1-31 02:31

睇你既行程好豐富,去左幾度玩同食?
全程要洗幾銀?

lkljason 發表於 2009-1-31 02:35

今次行程係東京加箱根
主要都係買同食加浸滑泉攤透o下
成個trip去左8 days
3個人共使左大約3萬鬆d

wil-wil 發表於 2009-1-31 02:45

有無酒店相睇下?
記得之前工幹住既酒店都幾特別下,
所以想睇下住既酒店!

lkljason 發表於 2009-1-31 03:24

有無酒店相睇下?
記得之前工幹住既酒店都幾特別下,
所以想睇下住既酒店!
wil-wil 發表於 2009-1-31 02:45 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我係東京住果間無乜特別,都係一般既酒店
箱根果間就係一間古舊式既溫泉酒店,d房勁大間 (聽講過百年歷史,但保存得好好)
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: J J 東京之旅 2009 part one

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。