jt24 發表於 2011-12-5 10:46

南生圍劣作

噚日跟屋苑辦嘅一日遊去咗南生圍同蜜蜂場,報名嗰陣諗住有車直接去南生圍真係超正啦!點知去到只係畀唔夠45分鐘我哋自由活動,真係拎得部相機出嚟都唔知去邊度取景呀!惟有同老細兩個好似盲頭烏蠅周圍騰,求求其其影返D算數..........{:6_125:}

mingming28 發表於 2011-12-5 10:52

假日好去處,跟屋苑去,唔使舟車勞頓
都好方便呀

jt24 發表於 2011-12-5 10:53

假日好去處,跟屋苑去,唔使舟車勞頓
都好方便呀
mingming28 發表於 2011-12-5 10:52 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
就係貪方便至參加,不過趕鴨仔咁就唔多過癮囉!{:6_147:}

firework8hk 發表於 2011-12-5 10:57

我琴曰都去左南生圍影相!天氣一流!好舒服!不過就真係好多人!

mingming28 發表於 2011-12-5 11:01

回復 4# firework8hk

下次自己組團去影餐飽補數

edlsang 發表於 2011-12-5 11:03

回復 1# jt24

哦 !原來入南生圍放狗 !{:6_138:}

mingming28 發表於 2011-12-5 11:04

回復 4# firework8hk

星期日,南生圍都好似旺角咁

前晩諗往老尖影燈㸅,結果影唔到

針都吉唔入{:1_331:}

ykluk 發表於 2011-12-5 11:08

我宜家間屋完全係望住成個南生圍!! {:6_174:}

axgroup 發表於 2011-12-5 11:31

oyters . . . . . . . . . . . . {:6_211:}

koo9726 發表於 2011-12-5 12:15

我未去過南生圍!{:6_123:}大圍就有去!{:6_174:}
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 南生圍劣作

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。