導演 發表於 2008-12-27 15:39

我的陳年影音

最近入左部上一代 Sony X300 TV, 好想 upgrade 埋其他影音玩盡全高清, 部舊 TV 想捐去慈善機構, 因為仲係好好 condition, 又賣唔到$$. 支 woofer 就想睇下第日換左 amp 之後看看表現再算, 其他喇叭應該唔換住

想問問各路高手, 我隻中置係咩級數? 有 comment 嗎?

小瑟 發表於 2008-12-27 23:27

呢對後置同 woofer另我諗起10幾年前既組合呢!!
真係古董來呀~~~~{:1_326:}

導演 發表於 2008-12-28 01:16

呢對後置同 woofer另我諗起10幾年前既組合呢!!
真係古董來呀~~~~{:1_326:}
小瑟 發表於 2008-12-27 23:27 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
隻小 solid 好鬼好聲架 ~ 以前防磁 speaker 唔係好多 choice

kwchow08 發表於 2008-12-28 09:48

嘩!個woofer成個腳架咁高,唔知效果點呢?

小龍 發表於 2008-12-28 10:15

Good Memory....Back to the future{:1_245:}

radhk 發表於 2008-12-28 15:55

我隻中置係咩級數

未聽過, 不過牌子真係唔多出名, 連website, 咩地方既牌子都無. 個牌子d口碑亦都麻麻.

相信你換amp, 隻中置都無得留低. {:1_264:}

導演 發表於 2008-12-29 00:40

未聽過, 不過牌子真係唔多出名, 連website, 咩地方既牌子都無. 個牌子d口碑亦都麻麻.

相信你換amp, 隻中置都無得留低. {:1_264:}
radhk 發表於 2008-12-28 15:55 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
係!?但係我聽聲買架 wor..聲底唔錯.
我想換 amp 只係為左條 HDMI, support 新格式 ja..聽 CD 用而家套機都收貨 lu..

marco 發表於 2008-12-29 23:51

你有影相都有得下呀...我只在腦海裡回憶呢{:1_263:}

導演 發表於 2008-12-30 02:41

8# marco

歌仔有得唱:
反而藏o系心底 可以歷久常新   XDD

mankoo米高 發表於 2008-12-30 13:08

8# marco

歌仔有得唱:
反而藏o系心底 可以歷久常新   XDD
導演 發表於 2008-12-30 02:41 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
咁又係講得啱喎! {:4_61:}
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: My new Theatre

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。