lolo66 發表於 2012-11-15 18:58

{:9_428:}{:1_328:}

kungfutown5 發表於 2012-11-22 00:59

好正 {:6_178:}

player 發表於 2012-11-22 10:51

{:6_128:}{:6_238:} ...........

yeungone 發表於 2012-11-23 05:58

{:9_428:}Good Sharing & good photo THX !!

ccf159 發表於 2012-11-26 12:51

你個音響架 夠哂簡單 而又美觀

leungk 發表於 2012-12-4 13:11

Thanks for sharing

gtr 發表於 2012-12-4 23:48

一直心思思想換個 Rack 將 Sub 放中間,但一路都睇唔合
直到依家先見到你個 post,你個 Rack 真係好 fit
但都 15/16 中...原因

依家用緊 Taoc 轉依個好似有D降左 grade...你覺得佢夠份量嗎?
不過 AV 野又好似無咩所謂
另外就係一諗起要全部野 再駁過哂就.....{:6_159:}
好難決定~~

jasugun 發表於 2012-12-6 15:42

gtr 發表於 2012-12-4 23:48 static/image/common/back.gif
一直心思思想換個 Rack 將 Sub 放中間,但一路都睇唔合
直到依家先見到你個 post,你個 Rack 真係好 fit
但 ...

小弟未用過靚既hifi rack
其實呢隻都係普通料
唔好expect會好堅固
起碼我換線時唔敢用佢借力{:1_352:}

gtr 發表於 2012-12-6 18:05

jasugun 發表於 2012-12-6 15:42 static/image/common/back.gif
小弟未用過靚既hifi rack
其實呢隻都係普通料
唔好expect會好堅固

個架好唔好聲好真係唔識分,但最緊要夠堅固
可唔可以轉木料呢?

唔該師兄!

jasugun 發表於 2012-12-6 22:06

gtr 發表於 2012-12-6 18:05 static/image/common/back.gif
個架好唔好聲好真係唔識分,但最緊要夠堅固
可唔可以轉木料呢?

好似得一隻木料
有得揀厚度
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13
查看完整版本: 豆泥3D組合

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。