4pk 發表於 2011-11-25 01:49

有無用過D RCA插(唔系RCA保護蓋),1粒金屬野,質入RCA插個D

kckwong723 發表於 2011-11-27 21:14

我部係飛保養咭板
我都好驚{:5_74:}

avlam 發表於 2011-11-27 21:35

我部係飛保養咭板
我都好驚
kckwong723 發表於 2011-11-27 21:14 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

{:6_148:}

vitzhk 發表於 2011-12-1 16:48

2日前終於抬左上去整....PIONNER......未整先收250檢查...報左價先決定,整就扣返250(正常)
今日都未報價....打去問話仲要10日內先會報.....整幾耐又唔知......
仲同我講未有咁快報到....排晒隊.....
乜你講到公司多機整好似好威咁既.......
維修部態度簡直同天龍冇得比......天龍{:1_351:}{:1_351:}

yuppi 發表於 2011-12-1 17:55

回復 14# vitzhk

以 HK 四大 AV amp 牌子既維修服務 (D,O,P,Y), Pioneer 一定係規模最細及服務質數最差, 不過佢亦都係定價最平果間....

yueming1004 發表於 2011-12-1 18:10

回復 14# vitzhk

上年我部83都壞過,前前後後同p記個cs攪左成個月,最後有位高人師兄提議我send封mail去日本(位師兄好好人幫我打埋日文投訴mail),收左mail後一星期內整好送埋貨,件事過左成年部83到依家都仲平平安安{:6_148:}

mango_w02 發表於 2011-12-1 19:19

Very good!
- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

chinkc 發表於 2011-12-1 20:05

乜Pioneer Customer Service喺香港咁渣嘅?{:6_141:}
我哋呢度好好喎..{:6_127:}
全部LX Series 嘅顧客都會俾priority Premium Service{:6_174:}

vitzhk 發表於 2011-12-2 00:23

回復 16# yueming1004

希望唔使攪咁耐啦{:6_191:}

vitzhk 發表於 2011-12-2 00:24

回復 15# yuppi

希望真係最平啦
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: lx83唔知係咪壞左.......

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。