chinghon718 發表於 2011-11-23 17:15

EPSON EH-TW6000 3D液晶投影機

想換投投行開深水涉問下pana a7000價錢佢報23xxx
佢話EPSON新機出咗價錢19xxx重要包2支Epson 3D眼鏡
有無大大試過电唔电

duckduck 發表於 2011-11-23 20:16

Where ? The price is reasonable.

diyman 發表於 2011-11-23 21:09

回復 1# chinghon718

C Hing, 應該是TW8000才與AE7000同級, TW6000無lens shift 同埋spec差少少!
不知TW8000到貨未, 做緊乜嘢價?

chinghon718 發表於 2011-11-23 21:54

回復chinghon718

C Hing, 應該是TW8000才與AE7000同級, TW6000無lens shift 同埋spec差少少!
不知TW800 ...
diyman 發表於 2011-11-23 21:09 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

C Hing緊係知啦見吾係貴先講下啫,tw8000見台灣個價都爭好遠
EPSON EH-TW5900:79000元
EPSON EH-TW6000:99000元
EPSON EH-TW6000W:109000元(增加WHDI;Wireless Home Digital Interface,無線家庭數位介面功能)
EPSON EH-TW8000   :169000元

pok990 發表於 2011-11-25 17:50

EH-TW6000W我岩岩買左....之前用開OP HD70,依家用左EH-TW6000W睇2D真係正好多...
但係無HDMI線所以試唔到3D正唔正...只係用過佢個無線接收睇,效果暗淡唔夠光,有雙重字幕,我用緊OS PLUS
80"幕,我都想睇下有無人用緊交流下~THX...我之前買既時候問過人AQ X HDMI1.3B 10M可以睇到3D點知....要買過條啦...
我用PS3過LX75再上 EH-TW6000W....大家交流下

roadx 發表於 2011-11-28 22:14

回復 5# pok990

師兄呢部你買幾錢 ?? 效果可以同 AE7000 比嗎??

pok990 發表於 2011-11-29 12:21

回復pok990

師兄呢部你買幾錢 ?? 效果可以同 AE7000 比嗎??
roadx 發表於 2011-11-28 22:14 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我係澳洲買約hks$!)%))
試過2d比ae7000畫面光d同黑位梗加出
係本人小小評價

pok990 發表於 2011-11-29 12:22

Epson 3D眼鏡,單買唔知幾錢一隻呢?

roadx 發表於 2011-11-29 12:39

回復 8# pok990

19xxx 包兩隻,師兄你買幾錢 ??

pok990 發表於 2011-11-29 12:45

回復pok990

19xxx 包兩隻,師兄你買幾錢 ??
roadx 發表於 2011-11-29 12:39 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我係澳洲買約hks$!)%))同埋得一隻眼鏡,所以依家想買多隻
因買既時候香港仲未有...
但係要買條hdmi1.4仲未搵到岩心水
有無好介紹呢?2k內
頁: [1] 2
查看完整版本: EPSON EH-TW6000 3D液晶投影機

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。