plnl88 發表於 2013-4-2 23:38

3012.04.02 update
以下是約一百位用家對紅腸的綜合評語。
電視:英式+鉑金屎 暫時只有 WW silver electra 贏到佢。
AV AMP:暫時好評超過九成。只有黑毛話佢有D嘈。
BDP:好奇,無用家話佢衰,可能少人用佢插 BDP。
SUB 仔:八吋用家話唔見提升。十吋個D話好似換左隻勁十仔咁。
電處/持板:它的本位,30a 線,夠氣夠力有突。
2 CH: 勸你咪制。好壞參半。只合聽 Rock,快野。( 英式連鉑金屎一齊冰鮮左後,又頂得下。)
插後級: XPA 會拮耳,聲死實。亦有師兄回報 冰鮮左之後插天逸 HD5250 無左拮耳。
要聲就鍍金頭尾。
要畫就鍍銠頭尾。

Siu 發表於 2013-4-3 00:19

plnl88 發表於 2013-4-2 23:38
3012.04.02 update
以下是約一百位用家對紅腸的綜合評語。
電視:英式+鉑金屎 暫時只有 WW silver electra ...

要聲就鍍金頭尾。要畫就鍍銠頭尾。

咁貪心d想聲畫都要。。。。一边鍍金一边鍍铑頂得唔得住?
:P

plnl88 發表於 2013-4-3 00:49

Siu 發表於 2013-4-3 00:19 static/image/common/back.gif
要聲就鍍金頭尾。要畫就鍍銠頭尾。

咁貪心d想聲畫都要。。。。一边鍍金一边鍍铑頂得唔得住?

Vader 師兄就係咁做。金頭銠尾。
佢回報的效果係:用銠頭銠尾比,畫會矇左D,聲會厚返D。
但如果師兄話係一隻腳鍍金,一隻腳鍍銠,又無人試過。

Vader 發表於 2013-4-3 01:08

plnl88 發表於 2013-4-3 00:49 static/image/common/back.gif
Vader 師兄就係咁做。金頭銠尾。
佢回報的效果係:用銠頭銠尾比,畫會矇左D,聲會厚返D。
但如果師兄話係 ...

又關我事!{:6_200:}

plnl88 發表於 2013-4-3 01:25

Vader 發表於 2013-4-3 01:08 static/image/common/back.gif
又關我事!

呢樣野係你試先架麻,
credit 當然歸你架啦。
我唔會搶人功勞的。{:6_176:}
有無買新玩具呀?

kimcity 發表於 2013-4-3 01:30

Vader 發表於 2013-4-3 01:08 static/image/common/back.gif
又關我事!

{:6_138:}

Vader 發表於 2013-4-3 01:35

plnl88 發表於 2013-4-3 01:25 static/image/common/back.gif
呢樣野係你試先架麻,
credit 當然歸你架啦。
我唔會搶人功勞的。

我用跟機線咋宜家!

Vader 發表於 2013-4-3 01:35

kimcity 發表於 2013-4-3 01:30 static/image/common/back.gif

金爺咁奸!{:6_192:}

plnl88 發表於 2013-4-3 01:37

kimcity 發表於 2013-4-3 01:30 static/image/common/back.gif

嘩,連大隻仔金城師兄都出現埋。
但,做乜師兄奸笑,唔通黑毛有新玩具?

plnl88 發表於 2013-4-3 01:38

Vader 發表於 2013-4-3 01:35 static/image/common/back.gif
我用跟機線咋宜家!

又唔係大夫線拿?
有師兄試到冰鮮左的紅腸插天逸 HD5250 (國產 XPA-5) 唔拮耳了。
頁: 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70
查看完整版本: 一條【痴乜線】:JPS AC In-Wall 的用後感 (有相 updated 在 #2)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。