andx 發表於 2011-10-26 20:40

請問想買部多用黎睇戲的耳筒

請問想買耳筒,有什麼選擇?

edlsang 發表於 2011-10-26 20:47

回復 1# andx

幾多 budget ? & 什麼用途 ?

andx 發表於 2011-10-26 23:10

回復 2# edlsang

2k到!主要深夜睇戲用{:1_333:}

silver 發表於 2011-10-26 23:12

我用緊 audio-technica ATH-DWL5500,在曰本網購,不計 shipping cost hk$3400, 本地賣 $5300冇保用,買之前看過P仔和S仔,最後都係揀A仔,因佢不需叉電,可自換電池,買後冇手尾跟。唯一可惜冇 hdmi,如果唔係就十分完美。

小瑟 發表於 2011-10-26 23:15

日本網購唔比帶有電池既野過黎, 師兄可有介紹可以做到的比我嗎???
THX!!!

silver 發表於 2011-10-26 23:50

應該冇問題,佢地用都係就甘寄過來,三天就收到,再唔係你叫佢地不要寄果二粒電池,原廠panasonic 水素電 HHR-210AAB 1.2v 2000mah 香港十分易配到,同 v 數就得。冇難度。

andx 發表於 2011-10-27 00:39

回復 [url=http://m.post76.com/discuss/redirect.php?goto=findpost&pid=1396004&ptid=預算
0995]4# silver

第我找找!但3400好似過左我

silver 發表於 2011-10-27 09:01

甘你想要 2ch ,5.1 or 7.1,看戲冇理由用 2ch,如要質數,買後不需後悔,比多少少啦帥兄,買 2ch 不如不買。

andx 發表於 2011-10-28 20:02

C兄!請問sony7100那部ok?如買你那部去日來網邊果給會易入手,

silver 發表於 2011-10-28 23:41

我唔會考慮要用充電的耳筒,因唔記得充電冇得玩,用用下冇電要等充電,舊電池壞左冇得自已換,搵人換你就知味道超貴,你上 rukuten.co.jp check。直接打個 model no and search,就可看幾錢和形號介紹,剛看a-t 已加價至$¥39000. S仔 DS7100 $¥20000. 一分錢一分貨。S仔冇人買,P仔不計充電的問題 OK,自已想想吧。我都想了很久才買 A-T.
頁: [1] 2
查看完整版本: 請問想買部多用黎睇戲的耳筒

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。