faihi 發表於 2011-9-15 14:18

回復 10# rchan0901

咁都無問題AR!{:6_238:}

我都好喜歡打機,之前既收藏同CHING你差不多,
不過而家有小朋友,得番部Wii可以留低!{:6_200:}

hooh 發表於 2011-9-15 15:43

係時候換埋隻十仔

rchan0901 發表於 2011-9-15 17:28

回復 12# hooh

我都想換sub仔, 不過兩大問題, 第一無銀, 第二是位置問題, 因為好多8"或以上的sub仔, size都是四四方方, c hing你都見到放sub仔的位正是睡房的通道, 體積太大會阻住出入呢, 而且市面上好似無咩款的sub仔是長身的, 而太細又怕會無咩分別.

鐵心心 發表於 2011-9-15 18:34

我部05fd丫{:6_216:}

hooh 發表於 2011-9-15 18:39

回復hooh

我都想換sub仔, 不過兩大問題, 第一無銀, 第二是位置問題, 因為好多8"或以上的sub仔, si ...
rchan0901 發表於 2011-9-15 17:28 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
咁冇計嫁喎,,,呢d款既十仔多數都係d套裝機用,,同市面上獨立出售既,,我唔可以話好大分別
但一定會有明顯效果囉,,,再唔係咪走鬼式囉,,,用時先放出黎,,
如果唔係你就要換架嫁喇

R.C. 發表於 2011-9-16 02:34

ching 部 dreamcast 仲冇打嫁 ?{:6_121:}

rchan0901 發表於 2011-9-16 09:13

回復 16# R.C.

部dreamcast幾實都有一段時間無玩過了, 不過仍是100%正常, 99%新, 因為自己都是用來玩正版game, 其實它都是當時一部幾好的遊戲機, 可惜最後比ps打低了.{:1_247:}

R.C. 發表於 2011-9-16 10:41

回復R.C.

部dreamcast幾實都有一段時間無玩過了, 不過仍是100%正常, 99%新, 因為自己都是用來玩正版gam ...
rchan0901 發表於 2011-9-16 09:13 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

咁耐都保存得咁好,犀利!{:6_193:}
其實我都係當時其中一個 PS o既支持者 !{:6_174:}

yat0904 發表於 2011-9-16 15:44

sega dreamcast was one of my favour !ths for sharing!

kelvinhin 發表於 2011-9-16 18:13

如果可以的話, front speaker上面最好唔好擺野, 而且最好落釘腳, 以減少喇叭振動對聲音的影響!
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 小弟的入門級器材+心兄的05FD

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。