《夢遊3D》(Sleepwalker in 3D)

導演 : 彭順
主演 : 李心潔、霍思燕、李宗翰、楊采妮

上映日期 : 2011/11/03

NETDSL0100 發表於 2011-9-7 22:53

李心潔{:6_193:}{:6_193:}

AST(Gym) 發表於 2011-9-8 20:19

唔洗睇都知我肯定套戲內容絕對唔會同"鬼"有關

劇情簡介:

丈夫失咗蹤嘅縫師紫怡(李心潔 飾)反覆做同一個夢:她企喺一個荒涼嘅空地上,夢中佢清楚知道,空地下埋著特別嘅嘢。Eric係一個帥氣嘅男生,經常找紫怡修改衣服,藉機靠近佢,兩人墜入愛河,紫怡亦同Eric透露自己嘅怪夢。

碧淇(楊采妮 飾)嗰仔幾月前被人綁架,已交付贖金,但嗰仔仍唔見下落,綁匪亦未落網,碧淇思子之心導致精神恍惚,更責怪妹妹沙展,也是承辦此案嘅警員辦案不力。

紫怡一日醒嚟後,發現床邊佈滿泥濘,懷疑自己喺夢遊時去咗嗰片空地,做咗啲嘢!同時,沙展搵到紫怡,要求紫怡為前夫嘅失蹤案協助調查;紫怡認為自己因為前夫嘅移情別戀對佢產生怨恨,言談間,承認自己喺夢遊時殺咗佢。跟著紫怡嘅帶領,沙展嚟到嗰片空地,究竟有乜嘢神秘、驚人嘅真相可以揭開呢一連串嘅謎題?到底失蹤嘅人去咗邊度?

TtAn1G43U0w

頁: [1] 2
查看完整版本: 《夢遊3D》(Sleepwalker in 3D)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。