小瑟 發表於 2008-11-3 22:20

夜景.........

...............

te2370 發表於 2008-11-3 22:47

好sharp呀~
不過睇左好耐都諗唔起係邊度Smilies027

radhk 發表於 2008-11-3 23:13

嘩, 原來你果度個夜景咁正架. 成個灣仔, 中環睇晒既煙花景喎. :o

小瑟 發表於 2008-11-3 23:22

今日個天好清, 所以囉部機出黎影下呢!!!!
睇唔哂, 比棟野姐住左~~~
呢度係籃田呀~~~

ssss41357 發表於 2008-11-4 00:07

呢個view~ Smilies011 Smilies011 Smilies011

我又要~~~ Smilies027 Smilies027 Smilies027

Type-R 發表於 2008-11-4 00:27

我都睇好耐, 原來係籃田, 咁LEE 個位影唔影到煙花呢Smilies009

lunsir 發表於 2008-11-4 01:08

Hi 小瑟,

我係MC啊,啲相好靚啊

小瑟 發表於 2008-11-4 08:40

原帖由 Type-R 於 2008-11-4 00:27 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
我都睇好耐, 原來係籃田, 咁LEE 個位影唔影到煙花呢Smilies009
影到小小, 爆果下會睇到卦, 我都未試過!!!Smilies005

小瑟 發表於 2008-11-4 08:40

原帖由 lunsir 於 2008-11-4 01:08 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
Hi 小瑟,

我係MC啊,啲相好靚啊
HI MC, 多謝你呀!!

不過唔好意思, 我唔係好記得你係邊個 MC呢~~~Smilies005

lunsir 發表於 2008-11-4 10:43

Doesn't matter.Long time no chat in your blog and your blog need log-in now.
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 夜景.........

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。