小瑟 發表於 2011-8-23 22:37

2011第一屆"我最喜愛的影音產品"選舉(提名完結)

截止26號的提名名單:

http://www.post76.com/discuss/redirect.php?goto=findpost&ptid=82789&pid=1270578

第一輪截止提名日期 2011年8月30日

各位毒門師兄弟妹好,

大家平日上開來浦, 多數都係你毒人, 又或者係人毒你架啦, 雖然影音器材的確係日新月異, 器材換款就黎快過各位家中老細既LB手袋, 但毒下毒下, 大家始終都會對一些品牌, 一些產品, 有一定既鍾愛既!!
{:1_340:}

有見及此, 我地今年就希望玩下選舉, 希望可以由大家投選出今年心目中的 "我最喜愛的影音產品" 睇下大家最鍾意既牌子同型號, 會唔會其實同樣有好多師兄都一樣鍾意既呢???

呢次活動係希望我地76上下全民一同選出大家心目中最喜愛的 AV AMP, AV前後級, 藍光機, 高清播放器, 喇叭品牌, 線材, 等等等等, 如果你都有你既心目中 "你最喜愛的乜乜"就快D黎同大家一齊玩下啦!!!{:1_351:}

遊戲玩法:
第一輪提名 - 大家先係以下既項目中, 提議出你最喜愛的品牌及型號, 最多人推舉既前3位, 就會係自動進入第二輪投票決選中, 比各位師兄們投票, 而得到最高票數的器材, 就會成為我地第一屆 "我最喜愛的影音產品"既得主勒!!!!!{:1_253:}

而在第二輪投票決選中, 大家除左可以投票之外, 仲可以分享一下點解你會投票呢個成為你的"我最喜愛的XX". 而我地就會係各位的分享文章中, 挑選出寫得最好既三位, 獲得我地神秘禮品各一份(當然唔會就係果件器材啦!{:1_263:})

第一輪提名的項目包括
(大家請提名出由2010年8月至今推出的器材, 如該品牌沒有新作, 亦可選出最新之型號參選)

1)我最喜愛的高清電視(PLASAM & LCD/LED TV)
2)我最喜愛的家庭影院投影機
3)我最喜愛的AV擴音機(包括合併式, 前級或後級)
4)我最喜愛的藍光機
5)我最喜愛的高清播放器
6)我最喜愛的家庭影院喇叭(可推舉出該品牌的系列, 例如KEF XQ系)
7)我最喜愛的超低音喇叭
8)我最喜愛的HDMI線材
9)最喜愛的的電源線材

{:1_330:}回覆提名例子(麻煩大家先簡單哂推舉以方便我記錄啦!!):
SONY-VPL-HW30ES

第一輪截止提名日期 2011年8月30日

大家快快來提名一下先啦~~~~{:1_351:}

KING 發表於 2011-8-23 22:44

9)最喜愛的的電源線材
Pirelli (老P線)

小瑟 發表於 2011-8-23 22:47

9)最喜愛的的電源線材
Pirelli
KING 發表於 2011-8-23 22:44 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
YEAH, KING SIR又比我破, 第一個作出推介~~呵呵~~~~

KING 發表於 2011-8-23 22:49

YEAH, KING SIR又比我破, 第一個作出推介~~呵呵~~~~
小瑟 發表於 2011-8-23 22:47 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

呢個係"投票選舉"唔係推介喎!

yujeffhk 發表於 2011-8-23 22:50

我最喜愛的超低音喇叭 JLF110

小瑟 發表於 2011-8-23 22:54

我自己都唔記得選添~~{:1_263:}

SONY VPL-HW30ES

4)我最喜愛的藍光機
OPPO BDP-93

5)我最喜愛的高清播放器
POPCORN C-200

8)我最喜愛的HDMI線材
QED Signature HDMI cable

kakamoming 發表於 2011-8-23 22:56

我最喜愛的高清電視:

Panasonic

edlsang 發表於 2011-8-23 22:57

我最喜愛的藍光機 :
oppo 93

我最喜愛的家庭影院喇叭 :
MK SOUND M series

我最喜愛的家庭影院投影機
JVC X3

我最喜愛的超低音喇叭
MK SOUND SB120

我最喜愛的AV擴音機
DENON AVR4311

kankwan 發表於 2011-8-23 22:58

我最喜愛的高清電視samsung

ttkai322 發表於 2011-8-23 23:01

我最喜愛的高清電視
SONY

我最喜愛的AV擴音機
ONKYO

我最喜愛的超低音喇叭
SUNFIRE

因為全部自己用緊..{:6_238:}
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 2011第一屆"我最喜愛的影音產品"選舉(提名完結)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。