kefana 發表於 2011-7-28 13:05

Volks IMS第5弾 水龍 官方上色完成品分享. 好毒 !!!! 多圖注意

成品真係超毒.{:1_335:}

五星D機設直情係模型界既藝術品, 每隻都有佢獨特之處
   都係睇下圖算啦. 隻隻賣過千. 去圖 !!!!!!!!!!

原明 發表於 2011-7-28 13:31

靚!{:6_178:}

michaelwong 發表於 2011-7-28 13:41

回復 1# kefana

隻野唔錯, 不過d色清淡左好多!

大佬John 發表於 2011-7-28 13:41

點算好. . . .

michaelwong 發表於 2011-7-28 14:18

點算好. . . .
大佬John 發表於 2011-7-28 13:41 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

唔駛點算, 俾錢啦!{:6_190:}前排在荃灣問過預訂價hkd:83x !

大佬John 發表於 2011-7-28 15:03

回復 3# michaelwong

以前Volks好老土, 用透明橙黃黎溝金, 一睇就諗起過年o係香港金舖果班內地客... 依家學識咩係華麗同氣質...
http://video.google.com/videoplay?docid=5073969369498015190#

kefana 發表於 2011-7-28 15:04

八百幾唔貴, 但要有時間砌 同油得靚 先係 重點.

呢條line 有排玩.

相對 wave 個 d 垃圾五星 product ....... 佢個網話由 每月15號 update product 到依家影都無埋.
出個隻上色成品 又細又貴 . 真係買唔落手.
volks 真係高幾斑.

大佬John 發表於 2011-7-28 15:05

回復 5# michaelwong

抵喎!...十算.

tomj 發表於 2011-7-28 16:15

唔駛點算, 俾錢啦!前排在荃灣問過預訂價hkd:83x !
michaelwong 發表於 2011-7-28 14:18 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

荃灣宜家邊到有得訂模型?
{:1_347:} {:1_347:}

supra 發表於 2011-7-28 16:33

我知呢隻仲有鍍金版
頁: [1] 2
查看完整版本: Volks IMS第5弾 水龍 官方上色完成品分享. 好毒 !!!! 多圖注意

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。