amb_cpl 發表於 2011-10-4 09:52

補番D相片

CHING, 我仲未搵到D INPUT/OUTPUT COVER 呀, 請告之... TKS

ilavbnm 發表於 2011-10-4 12:52

回復 71# amb_cpl
RCA COVER~鴨記‧旺角好多地方都有喎.......{:6_146:}

ihmcjacky 發表於 2011-10-30 11:49

我昨天也買了610, 價格爲2850

ihmcjacky 發表於 2011-10-30 12:12

回復 19# hhkcom
2米其實好遠下,1.2-1.4米距離得唔得??

ihmcjacky 發表於 2011-10-31 14:46

部機睇戲真係唔錯,啲聲好有立體感,但想問下啲雙聲道日劇可唔可以設定爲模擬5.1環繞音聲?>>已解決,原來說明書好多都講哂~~

amb_cpl 發表於 2011-11-5 16:38

頭先去頭X澤... 有媽打咭 2690...

Wah_On 發表於 2011-11-5 19:58

your 簡單製作 idea is very great!
make use of smallarea

wombat_j 發表於 2012-1-12 15:57

睇咗好耐, 我想百記, 豐宅既SALES都認得我啦..左問右問結果買咗佢地無賣既野..哈哈, 無法因好多套裝5.1的都 ...
hhkcom 發表於 2011-7-6 10:38 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

ching 想問下有冇睇電視時出埋電視d聲?
請問點駁? 用optical ?

極地雪 發表於 2012-1-12 16:13

恭喜晒CHING....呢SET5.1 應該可以有排玩{:6_195:}

20020220 發表於 2012-1-15 18:57

想問下大家2個中置係咪都會放係中間?
因為我睇佢說明書都suggest 2個中置分別放係左右前置上面,其實咁樣好唔好架?
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11
查看完整版本: 又搬咗兩個紙盒....Pioneer HTP610

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。