AST(Gym) 發表於 2011-7-29 21:44

double run條線會唁會好粗呢22mm線糟入唔入到{:6_141:} 怕入唔到d舊線糟要整過就大工程

monster 發表於 2011-7-29 22:09

回復 21# AST(Gym)

條線大約唔夠7mm粗,22mm糟應該可以~~~

yauyau282 發表於 2011-8-5 15:03

回覆: 兩條平線 ~ Belden 8471 vs VOLTOM "Stage".......

今天剛在高x買,6蚊尺

發送自我的 GT-I9100

simonaceman 發表於 2011-9-26 21:05

haha, ching 咁快身痕

sclendan 發表於 2011-9-27 00:35

回復 24# simonaceman

多謝師兄加分! {:6_122:}
哈! 想學野姐, 平平地又有得玩嘛! {:6_122:}
依師兄見你個config, 中置用左D記, 其家就用晒reference, 想八掛問下係咪覺得ref既中置太大隻呢? 講真呢一步真係好難踏出嫁, 真係好大隻.... {:6_180:}

s2040066 發表於 2011-9-27 11:41

請問高明係邊??

avlam 發表於 2011-9-27 12:28

請問高明係邊??
s2040066 發表於 2011-9-27 11:41 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

深水埗!!!

xxx138 發表於 2011-9-27 12:57

今天剛在高x買,6蚊尺

發送自我的 GT-I9100
yauyau282 發表於 2011-8-5 15:03 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

5 係 ah ma,我 星期六 (24/9) 去高X問,個肥佬話無賣,心林 D 平嘢佢地5 sell...{:6_170:}
走去華輝,要 HK$7.5,最後剪左 幾十呎.......{:6_148:}

simonaceman 發表於 2011-9-27 18:29

回覆: 兩條平線 ~ Belden 8471 vs VOLTOM "Stage".......

回復 24# simonaceman

多謝師兄加分! {:6_122:}
哈! 想學野姐, 平平地又有得玩嘛! {:6_122:}
依師兄見你個config, 中置用左D記, 其家就用晒reference, 想八掛問下係咪覺得ref既中置太大隻呢? 講真呢一步真係好難踏出嫁, 真係好大隻.... {:6_180:}

目標係RC52,but太大只,唔換個地櫃就一定放唔落,但老細又話個地櫃唔爛唔比換,都唔知要等到幾時.

sclendan 發表於 2011-9-27 18:36

回復 29# simonaceman

其實真係好蝦人擺, 舊款ref中置(非ref. I代, 左舊d果d, RC10果類) size無咁深, 有時二手有師兄放, 但又怕太舊. {:6_180:}

師兄襯返你座地的話, 中置RC62仲大鑊.... {:6_126:}

其實我兩個架夾埋都駛過千, 不過係兩個時代分開駛無咁肉痛咋.... {:6_123:}
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 兩條平線 ~ Belden 8471 vs VOLTOM "Stage".......

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。