emuho888 發表於 2011-6-28 19:42

睇左變形金剛:黑月降臨 IMAX 3D版 加不專業報告

之前(綠燈俠)睇左少少3D預告,感覺畫面都幾靚{:6_238:} 講真套野劇情就知道七七八八,純睇下特技又進步幾多加上又3D呢{:6_127:} 睇完再出報告{:6_138:}

edlsang 發表於 2011-6-28 21:12

我想都係睇特技多於劇情 !

AST(Gym) 發表於 2011-6-28 21:22

我都聽日睇不過係晨早場如果夜晚睇要坐好側好前

wanch 發表於 2011-6-28 21:36

訂左7/7同7個fd睇{:6_198:}{:6_211:}

DVD迷 發表於 2011-6-28 22:01

我呢個禮拜六晚睇....{:6_128:}

ooo2003003 發表於 2011-6-28 22:48

我聽日睇第一場9:30am
期待中......

Hugo Fok 發表於 2011-6-28 23:00

有無CHING 會十卜依套戲ge 2D版呢?
我見好多戲院都有上映依套戲ge 2D版,唔知背後有無行古惑呢?(例如片長不一等。)

kefana 發表於 2011-6-28 23:34

回復 7# bluray1080p

聴外國forum講2d同3d片長係一樣既

law1987 發表於 2011-6-29 15:53

有無版友宜家等緊開場?{:6_238:}

emuho888 發表於 2011-6-29 17:05

{:6_126:} 回復 9# law1987

今晚睇九點幾
頁: [1] 2
查看完整版本: 睇左變形金剛:黑月降臨 IMAX 3D版 加不專業報告

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。