7面鳥 發表於 2011-6-26 12:59

最後沖廁

昨日去左中僑16/F買左4隻Energy金屬後置剌叭,真係好抵!!
LG 50吋 Plasma陳列品都係$4800,JBL 5.1唔過$2K,
仲有MISSION中置,AKG Head Phone,鍍銀Jumper都係$350,
店長話加租唔玩,仲有10日8日就會關門,
想執平野就快D上去睇睇{:6_135:}

WE300B 發表於 2011-6-26 13:04

謝大大布料,衣加d租咁平,叫人點做吖,shit ~~~

7面鳥 發表於 2011-6-26 13:04

我件野我覺得好抵,係Sony頂汲AV Amp同Energy中置,中置係非常靚聲,不過高音有D凹,
家陣$1680!!

7面鳥 發表於 2011-6-26 13:09

回復 2# WE300B

冇錯呀師兄,HK租金真係好Q貴,玩死好多人.

aaoo 發表於 2011-6-26 15:57

師兄,呢樹有咩靚前置賣呀

7面鳥 發表於 2011-6-27 04:43

Mission,Energy........

simon7988 發表於 2011-6-27 17:44

今日食晏上去16/f.逛咗一陣,見到好多貨都標明蝕本價.睇到對美國鋁帶高音書架喇叭賣"萬一蚊",呢個品牌"Acoustic Zen"有出發燒線材,d聲好通透,聽個店員講因為對喇叭SIZE比較尷尬唔大唔細,好蝦人擺出來,所以唯有兩折蝕賣但求儘快清貨離場,佢仲話若真的有興趣可略減多少喎!哈哈...我只好以退為進同佢講要返去跟老婆大人商量再作決定.
頁: [1]
查看完整版本: 最後沖廁

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。