ysl 發表於 2011-6-13 22:17

Very good photos for sharing.{:6_157:}

juniorx 發表於 2011-6-13 22:43

回復 2# ricoy288

去左兩個蠔場食生蠔, 不過d鬼老喜歡加sauce+bacon焗熟的(kilpatrick)...吹脹
我都聽講12門徒, 有一舊淋左...不過無關係啦景點一個

ricoy288 發表於 2011-6-13 22:53

回復ricoy288

去左兩個蠔場食生蠔, 不過d鬼老喜歡加sauce+bacon焗熟的(kilpatrick)...吹脹
我都聽講12 ...
juniorx 發表於 2011-6-13 22:43 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我係10幾年前去過,都係好似甘講,有1or2舊已經唔係度.

mike384 發表於 2011-6-13 23:02

十個正!!

hy358 發表於 2011-6-14 23:33

第一張好有heart, 仲有就係好like 日落草原{:6_149:}
2個人食貢多生豪??{:6_128:}
你食多d對你有益wow ching {:6_138:}

原明 發表於 2011-6-14 23:43

好蠔!好舒服,係咪好凍?住宿如何?

firework8hk 發表於 2011-6-15 10:09

看你的好像去了一次旅行! 正!

jt24 發表於 2011-6-17 09:59

去旅行,影靚相,一樂也!{:6_182:}

juniorx 發表於 2011-6-17 10:08

唔算好凍10c左右.
我同老婆去所以住酒店, 鬼老酒店=唔豪, 無乜service

smalltaste 發表於 2011-6-17 12:22

我都起三年前去過....真係好正....
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 我的 Melbourne & Hobart 旅遊相簿

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。