Babyfrog 發表於 2012-1-31 21:43

我問過好多個都話冇貨
另外,如果小朋友使唔使有细副
dai8 發表於 2012-1-13 20:06 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

3D鏡我有喎, 套Narnia 同Green Hornet 你想唔想買番吖?

auleo 發表於 2012-2-1 12:26

ching可否PM陳生及七人車司機的電話給我,唔該哂!

sckw12 發表於 2012-2-2 00:48

ching可否PM陳生及七人車司機的電話給我{:1_330:}

sckw12 發表於 2012-2-5 12:32

hing
想問落完訂後,笫二日是不是給現金還是付銀联咭?

explorerhk 發表於 2012-2-11 21:44

All replied.

Babyfrog 發表於 2012-2-17 14:23

Sony唔係唔出電視, 只係唔出自己panel. 佢都會用返Samsung Panel
explorerhk 發表於 2012-1-12 01:18 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

原來Sony發明咗D新技術秘密武器, 我諗除咗無OLED咁薄之外都無乜缺點, 唔怪得賣晒D舊嘢俾Samsung啦, 果然係高手中高手!

catcatfish 發表於 2012-2-19 23:25

請教各位師兄,

1. 請問 上 Bravia Network 睇 NOW TV, 可唔可以睇到 discovery channel 及 國家地理頻道, 如果有, 我就不用另外給月費 上 NOW TV.

2. 電視接左上網後, 係咪要 做一個動作 online upgrade Firmware, 做左 up-grade 有咩用處, 係咪要定期 做upgrade.
請問點樣做 up-grade, 係咪在 product support click software up-date 就可以.

3. 見到師兄收到 digital TV 無線高清是 85 台, 但我 在digital TV自動選台後是第 7 台, 係咪我未 up-grade firmware, 所以未收曬所有台.

謝謝 !

explorerhk 發表於 2012-2-21 19:14

請教各位師兄,

1. 請問 上 Bravia Network 睇 NOW TV, 可唔可以睇到 discovery channel 及 國家地理頻道,...
catcatfish 發表於 2012-2-19 23:25 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

1. 好似唔得. NOW果到D台係介紹下only

2. 定期去upgrade下啦, 會有D新function.係呀, 係果到upgrade就得.

3. 你係唔係肯定你收緊數碼台唔係analog? 如果係數碼台應該會自動係85台, 除非你自己走去掉過D台.

catcatfish 發表於 2012-2-21 23:12

回復 988# explorerhk

首先多謝師兄的介紹, 令我可以買到又平又靚的電視.

1 & 2. 收到, Thanks !

3. 我真係收數碼台, 等我先 upgrade Firmware, 再自動選台, 看看有否改變. Thanks again !

hexanoid 發表於 2012-2-27 02:34

explorerhk 兄,我都好有興趣上大陸整番部電視呀..
可否pm sales 同埋七人van 電話我?謝謝!
頁: 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 [99] 100 101 102 103 104 105 106 107 108
查看完整版本: 剛係大陸買左 Sony 55" HX920 返香港用 (最後更新 9 Jun 2012)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。