Bbunny 發表於 2011-10-3 22:01

I were with Bbunny buying the sony 55HX920.   TV is fine but first impression is it can only achi ...
onyourown 發表於 2011-10-3 20:32 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

LED同Plasma嘅畫質同黑色層次始終還有距離,但與其他LED比,55HX920已算很不錯,起碼比我三年前買嗰架Samsung LCD好上數倍。
唉!鬼叫我想買55吋咩!如果唔係我都會諗買Panasonic。

dai8 發表於 2011-10-3 22:13

I were with Bbunny buying the sony 55HX920.   TV is fine but first impression is it can only achi ...
onyourown 發表於 2011-10-3 20:32 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

Plasma係同led LCD 唔同

Elac310ue 發表於 2011-10-3 22:57

回復 627# Fhfung

師兄,我跟你隊買左部(係電話簿見到馮生), 請問師兄買幾錢?
    我@!^))兩鏡無HDMI呀
   仲有師兄有無單?我得張入數紙影印本加個蘇0印,都睇唔到買左D乜{:6_199:}
   我仲俾左一千訂,笨左...
    見行均街頭巷尾都無貨,倦到暈{:6_168:}
   老細塊面同個天咁黑...快D搞掂走人

Elac310ue 發表於 2011-10-3 23:20

回復 631# Bbunny

我都鐘意plasma多D,但係Pan記HK唔知整唔整水貨...

大牌子hk代理又整既就好似得Sony

話晒旗艦,斷估ok卦{:6_192:}
    十一上去(平既)全城無貨,訂都唔得
    D sales個個好似中左六合彩咁唔想做{:6_132:} {:6_133:}
    唔知好唔好彩搵到間蘇0肯俾我訂(可能個sales業績唔好){:6_243:}

Bbunny 發表於 2011-10-3 23:31

回復Bbunny

我都鐘意plasma多D,但係Pan記HK唔知整唔整水貨...

大牌子hk代理又整既就好似得So ...
Elac310ue 發表於 2011-10-3 23:20 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

試吓去順電呃,可能重有貨,一樣係大型電器連鎖店,我喺萬象城嗰間買,sales姓駱,但係無佢電話:-<
onyourown兄可能有。

Elac310ue 發表於 2011-10-3 23:59

回復 635# Bbunny

順電個sales傻下傻下同我地講最平做到@)$))我地都話即要{:6_190:}
    但佢即場俾企埋一邊既老闆物體小佢{:6_235:}
    問過老闆物體@@&((連一鏡有現貨,但上GM個網睇21777就以喱個價做目標
    所以各位師兄自問牙力同腳力有番咁上下可以以@)$))喱個終極目標努力{:6_200:}

scot 發表於 2011-10-4 00:26

見到咁多位師兄有得買新機真係開心
可惜我部三叔夠命硬,未壞住,無藉口換機{:1_260:}

terencekan 發表於 2011-10-4 00:57

今日去華強蘇寧同個副部長好好吹,由一開始話要等(HX920)半個月吹到而家話可以係分店度吞一部比厂我,但因為我只係買EX720.所以有兄弟想買可以去試下(今日付錢,明日有貨)

explorerhk 發表於 2011-10-4 01:27

回復explorerhk

多謝Ching 好介紹,慳左1萬蚊!
bbbaba 發表於 2011-10-3 18:54 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

no problem la, enjoy :)

explorerhk 發表於 2011-10-4 01:29

LCD 同Plasma 係2樣黎, 好似我like LCD, 你點講Plasma 幾好我都係like LCD 多D, 而亦有師兄一樣, 勁like plasma一樣.
頁: 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73
查看完整版本: 剛係大陸買左 Sony 55" HX920 返香港用 (最後更新 9 Jun 2012)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。