祖迪 發表於 2011-6-7 22:48

變形金剛:黑月降臨 IMAX 3D版 UA係6月28日加開午夜場 #50

剛剛10分鐘前, 上IMAX睇下有冇飛賣未, 一上就見到剛剛開賣!!! 各位買靚位要快啦!!!!{:6_173:}
我已經買咗, 你又買咗未?? ^^

circleli 發表於 2011-6-7 22:56

剛剛10分鐘前, 上IMAX睇下有冇飛賣未, 一上就見到剛剛開賣!!! 各位買靚位要快啦!!!!
我已經買咗, ...
祖迪 發表於 2011-6-7 22:48 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
師兄睇完請出report {:1_249:}

kenlaw1228 發表於 2011-6-7 23:01

剛剛10分鐘前, 上IMAX睇下有冇飛賣未, 一上就見到剛剛開賣!!! 各位買靚位要快啦!!!!
我已經買咗, ...
祖迪 發表於 2011-6-7 22:48 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

又係冇3d 扮有3d等出bd {:6_212:}

祖迪 發表於 2011-6-7 23:04

其實3D同唔3D都唔緊要, 對我最重要係IMAX睇, 係屋企冇可能睇到咁大畫面!!! 係戲院睇戲係個人一種享受{:6_149:}睇完再買BD^^

koo9726 發表於 2011-6-7 23:12

好耐冇睇iMAX 原來而家成百三蚊一張飛{:6_123:}

ykluk 發表於 2011-6-7 23:15

唔該ching提醒, 已經買咗30號9:40pm, 正 {:6_135:}

hohodog900 發表於 2011-6-7 23:41

已訂飛,超靚位!

wantai288 發表於 2011-6-7 23:46

唔該ching提醒
我都剛剛買左

阿定 發表於 2011-6-7 23:52

Booked, thx

ericcheng 發表於 2011-6-8 00:00

thanks c hing.....已經買咗.....{:6_134:}
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 變形金剛:黑月降臨 IMAX 3D版 UA係6月28日加開午夜場 #50

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。