mankoo米高 發表於 2011-5-24 02:20

我的76friendclub Card

好耐無玩開箱遊戲.....{:6_150:} .. 好, 今晚就信都開封嚟興奮吓 {:6_235:}

自從數年前得到小瑟兄和wil兄的信任(實在很感激他們),便一直在Post76裡和其他兄弟一起作戰, {:6_229:}
米高一直都當Post76係自己baby,心願係希望將來76可以在全亞洲,什至全球都有同胞喜愛及參與, {:1_343:}{:1_252:} {:1_328:}{:1_252:}{:1_253:}
{:1_347:} 多得版友們的支持 {:1_249:} ,76日漸成長和壯大,今天親手接過小瑟兄交來的76friendclub Member Card,
內心感到十分振奮,眼見申請人數之多,更絕不是容易和簡單的事,這肯定是一個成就! {:1_351:}
是網站,版友們,小瑟兄,wil總,ken總,一班每日熱心投入無私工作的版務組團隊的光榮和成就!!! {:1_249:}

希望未來Post76繼續和版友們一起進步和成長,每天能給大家提供更全面,精彩,緊貼版友們需要的一個超級快樂平台.

米高已經急不及待想把 76friendclub Member Card 成為自己 Iphone Wallpaper{:1_253:}{:1_339:}

大家是否都已經收到了 76friendclub Member Card ? {:6_238:}

rinko 發表於 2011-5-24 06:45

mankoo兄 我好想要你個號碼{:6_181:}

小瑟 發表於 2011-5-24 08:24

MANKOO大哥, 今天76可以去到呢度, 連我自己都始料不及, 我只可以盡力做好76, 等支持我地既朋友們, 都真正可以有一個和平而又理性討論既平台去分享自己喜愛的東西. 今天, 雖然76仲係一個小小既影音網, 但我都會KEEP住做我自己覺得係"對"既事, 而睇完你呢個POST, 腦海中, 只出現一路以來有份幫網站出過力既朋友兄弟們, 今天76可以走到呢個位置, 全賴你果句"Post76 我們手牽手,互相信任,共進退!"

raymond430 發表於 2011-5-24 09:06

keep on going

leo25 發表於 2011-5-24 09:13

MANKOO大哥, 今天76可以去到呢度, 連我自己都始料不及, 我只可以盡力做好76, 等支持我地既朋友們, 都真正可 ...
小瑟 發表於 2011-5-24 08:24 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

.....雖然76仲係一個小小既影音網.....
    而家都唔小架喇, 一定仲會越黎越壯大添 {:6_132:}{:6_133:}

fm31331 發表於 2011-5-24 09:29

76勁!{:6_193:}

jt24 發表於 2011-5-24 09:35

我哋一定繼續全力支持76嘅!{:6_238:}

wrxgc8 發表於 2011-5-24 09:37

張咭中間比人割左一刀....{:6_203:}

mankoo米高 發表於 2011-5-24 09:39

mankoo兄 我好想要你個號碼
rinko 發表於 24-5-2011 06:45 AM http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

rinko兄,你那張是什麼號碼呀?{:6_146:}

mankoo米高 發表於 2011-5-24 09:45

回復 3# 小瑟

經歷時間,經歷起落,仍能走在一起渡過,是因為大家有理想,心中有共同信念 {:1_245:}
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 我的76friendclub Card

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。