大佬John 發表於 2008-8-21 21:06

PG兩隻 平?

PG 初號機 $399
PG Rx78 $530 . .入唔入得過

marcolau 發表於 2008-8-21 22:57

原帖由 大佬John 於 2008-8-21 21:06 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
PG 初號機 $399
PG Rx78 $530 . .入唔入得過
PG 初號機我有,但外型似人多過似生化,細盒版靚D....
PG Rx78 見過$4xx,同時,早期PG有幾"靚"你心知啦....

knight 發表於 2008-8-21 23:08

PG Rx78-2 年年開倉$450,
唔急要就等等.
------------------------------------------
仲有一點
再販野D夾口落差位好咩下,要諗諗...

大佬John 發表於 2008-8-21 23:33

我鐘意PG隻corefighter咋... 大大隻好似1/72軍模咁...
都係等開倉

DVD迷 發表於 2008-8-22 01:28

我都係覺得大大隻好玩d...:lol

PG Rx78-2好正嫁...Smilies010

Simonhrc 發表於 2008-8-22 06:32

RX78 唔錯!!
初號機就... 我都有買過...其實唔多正, 我買個陣都係三百幾蚊(現在個價其實冇乜升減)
老實講可動能力又唔高(覺得同MG 放大D冇分別) 多左D野砌下咁, 因為用膠包(唔見到關節位)但好鬼難企直....同D weapon 又好一般(唔使點砌)
你睇佢只係出隻初號機就唔出其他都知乜事....

大佬John 發表於 2008-8-22 10:12

OK, 初號機唔要了
RX78仲心郁緊....但又睇下手頭上D JJ數...:L

大佬John 發表於 2008-8-23 13:30

再落去睇原來RX78係$540
另外MG GP03S $220
我諗如果放棄隻PG, 用D錢黎買MG GP01,02A,03S
03S $220砌得過嘛? GP01 Expo賣16X
頁: [1]
查看完整版本: PG兩隻 平?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。