jt24 發表於 2011-5-8 17:47

小小建議,可唔可以增設一個會員優惠資料區或者post呢?

個人嘅一個小小建議,因為想一次過睇晒所有最update嘅會員優惠資料,無需逐項去click嚟睇,仲有就係可以喺出街之前print out張優惠清單,等我哋可以一次過去晒所有想買嘢嘅地方,因為唔知多唔多Ching好似我咁都冇手機上網嘅!如果有張清單喺手會放便好多!仲有就係請列出每間提供優惠嘅公司地址同電話等資料啦!方便我哋去搵!希望各版主可以幫吓手啦!{:6_122:}

fokfok 發表於 2011-5-8 19:10

支持{:6_165:}

ykluk 發表於 2011-5-8 22:03

有既話當然好啦, 放落銀包方便好多! {:6_181:}

不過有勞各版主喇... {:6_162:}

小瑟 發表於 2011-5-11 08:46

都好喎, 等我同祺哥諗下可以點攪先!!!!
THANKS ADVICE~~~^^"

眼記 發表於 2011-5-11 10:07

十仆十仆

小瑟 發表於 2011-5-11 10:41

不過我睇返依家d優惠好多都好長下, 要寫哂係一個post會唔會好亂呢???

jt24 發表於 2011-5-11 17:19

不過我睇返依家d優惠好多都好長下, 要寫哂係一個post會唔會好亂呢???
小瑟 發表於 2011-5-11 10:41 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
我嘅意思係可唔可以列一個表,好似銀行嗰D信用卡全年優惠商戶咁,簡單咁列出優惠資料就可以,唔駛咁詳盡嘅!咁我哋如果諗住出街去掃貨,咪可以印出嚟袋喺褲袋,按表一次過去晒想去嘅舖頭掃貨囉!咁可唔可行呢?{:6_175:}

cccooo 發表於 2011-5-12 11:58

小小建議,可唔可以增設一個會員優惠資料區或者post呢?

好提意,加快河包乾硬化。

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

calbee1203 發表於 2011-5-12 18:17

支持!支持!

circleli 發表於 2011-5-12 19:47

好提議{:1_351:}支持{:1_264:}
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 小小建議,可唔可以增設一個會員優惠資料區或者post呢?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。