timka 發表於 2011-4-29 08:53

白色iphone應該大把貨, 我見smv都唔使排, 個個o係度出 (女士居多)
ipad2咁快就冇, 個friend仲話要買, 睇黎都係要等炒埋呢轉先有機會入到

mobydick 發表於 2011-4-29 09:12

回覆: iPad2 開賣了

我入左16gb 3g版 + 橙色cover

發送自我的 GT-P1000 大板凳

ykluk 發表於 2011-4-29 09:54

我尋晚大約1:45am click入去, 見到個"add to cart" icon, 不過click入去已經無反應, 買唔到...{:6_126:}

spadeace 發表於 2011-4-29 10:41

ipad 最差係 wifi 版無GPS
所以都係等 Galaxy tab {:6_146:}

lamdog 發表於 2011-4-29 11:20

開賣時應該係0115L,35分時鐘就sold out......?
waterman 發表於 2011-4-29 07:30 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我個部係00:45入既!{:6_183:}

kkkkk6681 發表於 2011-4-29 18:47

今日係屯門豐澤排唔到ipad2{:6_187:},但十點鐘我老友係荃灣唔洗買咗{:6_200:}吹脹

原明 發表於 2011-4-29 20:07

點解仲要趕住買?

snow1980721 發表於 2011-4-29 21:04

阿婆網站啲人大手入貨,攪到45分鐘倒就無貨賣{:6_194:}
第個科臨見到人話入咗30幾部,真正用家就買唔到,唉~~~{:6_198:}
不過我手快都趕得切訂到一部64G 3G + cover, cover仲已經shipped out

waterman 發表於 2011-4-29 23:50

{:6_150:} 阿婆網站啲人大手入貨,攪到45分鐘倒就無貨賣
第個科臨見到人話入咗30幾部,真正用家就買唔到,唉 ...
snow1980721 發表於 2011-4-29 21:04 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

真有心!入30部要分開6次order....!

我係大約响01:17落order, 只係落1部咁大把

snow1980721 發表於 2011-4-30 00:35

真有心!入30部要分開6次order....!

我係大約响01:17落order, 只係落1部咁大把 ...
waterman 發表於 2011-4-29 23:50 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

嘻嘻{:6_138:} 啱啱嗰便睇到有人俾apple cut 單{:6_174:}
頁: 1 [2]
查看完整版本: iPad2 開賣了

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。