lukalok 發表於 2011-6-5 01:17

gvp3OTJF2ug

blindfaith3by8 發表於 2011-6-10 12:37

Cool, I like Ryan Reynolds
Eclipse 發表於 2011-4-21 08:31 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

i know him from Van Wilder~~~~ ~!! and with Tara Reid~!! shes SO HOTTTTTT{:6_127:}

台譯《玩咖尬宅爸》!!

大陸譯《兩男變錯身》/《互換身體》!!

doubt 發表於 2011-7-19 00:57

我發覺今年暑假既Comedy全部都幾吸引,而且全部都Rated-R,
落左既畫Hangover2,Bridemaid,Bad Teacher,Horrible Bosses,Frinends With Benefits同呢部Change-Up全部都係,
起美國個邊上左既全部都收得幾好或口碑唔錯咁,
不過好多香港都未有映期,唔知幾時上同會唔會上.....

doubt 發表於 2011-7-20 16:43

掟銀仔落許願池許願大家可能試過,有冇諗過喺許願池做「其他嘢」​會出事?
《醉爆伴郎團》編劇同《冒牌伴郎生擒姊妹團》導演今次唔​玩伴郎,
將《求婚的惡魔》賴恩雷諾士 Ryan Reynolds 同《寡佬飛行日記》積遜比曼 Jason Bateman 調換身體!
《THE CHANGE-UP》今年9月29日 錯體兄弟幫

港版預告:
tVWIrC7KQRI

大衛(積遜比曼 飾)和米治(賴恩雷諾士 飾)係由細玩到大嘅死黨,不過生活各走極端:大衛係高薪厚職大律師兼廿四孝老豆,米治係玩世不恭、事業未有成但女伴無數嘅kidult。一次酒後許願池「放水」,令二人身­體調換咗!變身前你睇我好我睇你好,變身後要努力扮對方以免搞到一鑊泡。仲要面對暗戀大衛嘅索女同事,同米治嘅阿爸,究竟點先唔會穿煲?

頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: Ryan Reynolds in The Change-Up

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。