reallyfatboy 發表於 2011-4-21 08:32

回復 30# easttall

而家已經向返人啦{:6_182:}

k117tse 發表於 2011-4-21 14:52

{:6_195:}CHing, Nice!

reallyfatboy 發表於 2011-4-23 11:33

聽師兄講加返隻腳先. 而家聽落真係闊左, D聲冇已前好似全部都係正面黎咁.

chinadolls 發表於 2011-5-15 02:47

回復 1# reallyfatboy

師兄玻璃櫃一格在那買?幾錢?可以pm我thx

keung4k 發表於 2011-5-15 11:11

慢慢加, 慢慢加.....

reallyfatboy 發表於 2011-5-15 14:38

回復 34# chinadolls

已pm啦

sclendan 發表於 2011-5-26 03:17

]回復 22# reallyfatboy

係, 唔會咁快換, 你會先痕, 痕痕下就會諗嫁喇..... {:6_138:}

timmy 發表於 2011-5-26 09:58

前置可以再拉開D{:6_193:}

reallyfatboy 發表於 2011-8-12 23:24

76真係唔可以多上, 係度睇到P記轉款減價, 11K左有有46"Plasma, 舊機就借D2送左去阿媽度...

換左P46V20H

新機出場 (呢部有光點的)

8月3日送貨,信興師傅set完機後, 我用色圖再check check, 發現係綠色同白色時係中間偏下有一點紅點,已即call師傅上黎再睇, 佢話1點冇得換, 同我mark左係張單度就走左...跟手我再call返百記sales, 佢同我再打俾信興約多次check機, check 完機師傅mark晒record, 話佢幫唔到我, 換唔換機唔係佢決定,咁我拎左信興sales電話, 今個星期一拎上信興. 星期三就confirm可以換機. 今日新機送到, 0光0死,入工程mode睇,used time只係10mins,開關機1次,係全新機.信興的售後服務真係唔錯,而家開心享受中.{:6_143:}

今日送到的新機

mchim3010 發表於 2011-8-13 00:30

{:6_195:}{:6_195:}
頁: 1 2 3 [4] 5 6
查看完整版本: 新手平野入門組合 (3/25/2013 update, 換十仔)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。