doubt 發表於 2011-8-13 01:19

我又覺得balance得好好,故事都講得好順暢全冇冷場,仲有少少唔夠喉...

lkljason 發表於 2011-8-13 20:38

今晚去睇,好期待!

Overnite 發表於 2011-8-13 21:46

剛睇左,真係期望越大,失望越大。
我係GRAND睇,D音效都唔算特別好。

lkljason 發表於 2011-8-14 01:49

剛睇左,真係期望越大,失望越大。
我係GRAND睇,D音效都唔算特別好。
Overnite 發表於 2011-8-13 21:46 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

ching你睇幾點,我都係岩岩grand睇完,我睇11:00 3號院果場!
睇完同你感覺一樣。

ching你睇幾點,我都係岩岩grand睇完,我睇11:00 3號院果場!
睇完同你感覺一樣。 ...
lkljason 發表於 2011-8-14 01:49 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

前晚我都係喺3號院睇, 呢套唔係以聲效做賣點, 反為以特技畫面同心理感情變化刻劃為主!

lkljason 發表於 2011-8-14 02:42

我反而覺得d猩猩去得唔夠盡

1080/24P 發表於 2011-8-14 07:41

我前日睇左, 感覺仲好睇過變形金剛3, 今年暫時此片令我印象深刻!! 推介!! 當日我的確超眼訓 ,但套戲完全吸引到我無睡意!! 個日睇變形金剛3真係中途ZzZz...{:6_151:}

kenji 發表於 2011-8-14 07:59

我反而覺得d猩猩去得唔夠盡
lkljason 發表於 2011-8-14 02:42 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我都覺得係唔夠刺激.....但D猩猩先進化,去得唔夠盡都算正常...........
另外想問下:
1)我係葵芳睇, 睇到結尾隻猩猩爬上棵樹望住遠景之後, 畫面就跳到個飛機師係全世界散播病毒, 之後先出字幕, 咁字幕之後重有冇野睇?
2)添布頓果套[猿人爭霸戰]有冇出過blu ray?

Overnite 發表於 2011-8-14 09:12

回復 84# lkljason

我都係3院,7點場。講真唔覺得故事拍得特別好。
音效就只有間中的重低音。

rasheed 發表於 2011-8-14 09:50

回復 81# doubt

同意!!{:6_136:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10
查看完整版本: 《猿人爭霸戰:猩凶革命》(Rise of the Planet of the Apes)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。